Filtru anti Fox News!

Daca de decodoare pentru posturile TV cu plata ati mai auzit (in orice caz decodoare HBO sigur ati vazut la voi sau la vreun prieten), sunt putine sanse sa fi auzit de un dispozitiv care impiedica vizionarea unui anumit post TV! Si nu, nu este o gluma!
www.foxblocker.com a pus in vazare un filtru care montat pe calbul de antena impiedica receptionarea canalului Fox News! Daca la prima vedere pare absurd (sa fim cinstiti, noua ni s-a parut absurd si la a doua privire, chiar si la a treia…) site-ul care vinde FOXBlocker are o expilcatie: vrea sa ruineze acest canal sau macar sa-i scada profiturile. Socoteala lor e simpla: cu cat vand mai multe filtre FOXBlocker cu atat canalul Fox News va avea mai putini telespectatori, iar agentiile de publicitate nu vor mai cumpara spatiu de reclama.

Ce a condus la aceasta lupta impotriva canalului Fox News? Autorii filtrului FOXBlocker spun ca stirile Fox News sunt doar o propaganda si au incetat sa mai fie obiective.

Costul lui FOXBlocker (da, costa!) este de 8.95$.Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

  1. Cosmin says:

    Salut.Daca ati fi la curent cu politica televiziunii FOX News si ati cunoaste stilul in care relateaza si prezinta evenimentele nu vi s-ar mai fi parut atat de absurd te asigur eu. Totusi te gandesti ca daca nu vrei sa te uiti la un canal de televiziune nu cumperi un blocker ci pur si simplu nu te uiti (nu apesi butonul de telecomanda corespunzator postului). Ei bine rationamentul asta e valabil doar pentru cei care sunt capabili sa gandeasca logic, sa faca diferenta intre propaganda si stire autentica. Insa dupa cum stim oamenii in general nu sunt capabili de asa ceva ergo aparitia acestui blocker e binevenita. La prima vedere insa pare ca rationamentul meu are o problema: daca masele care ingurgiteaza orice informatie fara a o trece prin filtrul ratiunii nu recunosc necesitatea acestui aparat, iar oamenilor rationali acest aparat nu le foloseste iti pui problema cine cumpara blockerele. Ei bine cumparatorii vor fi dupa parerea mea oamenii rationali ingrijorati de directia in care se indreapta televiziunile din SUA(in special FOX), oameni care doresc sa protejeze pe cei apropiati de influenta negativa a propagandei televiziunilor.