Bauturi gratuite in Japonia

De curând pe străzile din Japonia au apărut automate care oferă băuturi gratuite. Tot ceea ce trebuie să faci este să te aşezi în faţa lor şi să priveşti pentru 30 de secunde o reclamă afişată pe un ecran LCD. Băutura va fi servită într-un ambalaj pe care este imprimat logo-ul sponsorului din reclamă.

Automatele sunt instalate de compania Japoneză Apex Corp, iar proiectul poartă numele MediCafe.


automate cu Bauturi gratuite in Japonia

Voi aţi fi dispuşi să vedeţi o reclamă de 30 de secunde pentru o băutură răcoritoare sau pentru o cafea?

Sursa Khaleej Times

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. Bauturi gratuite in Japonia…

  De curând pe străzile din Japonia au apărut automate care oferă băuturi gratuite. Tot ceea ce trebuie să faci este să te aşezi în faţa lor şi să priveşti pentru 30 de secunde o reclamă afişată pe un ecran LCD….

 2. Xoxo says:

  Vreau si eu, cafea cu lapte sau ceai sau suc. Dar daca trebuie sa privesc vreo reclama la detergent renunt. La fel o reclama la pasta de dinti. De fapt, daca ma gandesc mai bine, cam 99% din reclame le-as arde pe rug, in piata publica. Nu sunt impotriva publicitatii, ci a publicitatii prost facute.

 3. fazedure says:

  iti dai seama ca la noi nu ar tine nici o zi. ar fi o coada interminabila si probabil ca ar exista smecheri care ti-ar vinde locul la automat precum locurile de parcare dupa ce se termina programul Dali.

 4. ana says:

  depinde cat de sete mi-ar fi :))