Jucarii de Închiriat

De ce ai nevoie pentru o afacere pe Internet? În primul rând ai nevoie de o idee bună şi nouă. Dacă crezi că nu mai există nimic nou, o să îţi demonstrez prin următorul exemplu că nu ai dreptate.

O tânără mămică a observat că cei doi gemeni ai săi se plictiseau repede de jucăriile pe care ea le cumpăra. Aşa că s-a gândit că dacă filmele pe DVD, maşinile, etc se pot închiria ar trebui să existe şi un serviciu pentru închirierea de jucării. Ei bine, nu exista. Aşa că Lori Pope a deschis pe Internet un site care închiriază jucării. Pentru 28,99 de dolari, cel care închiriază primeşte patru jucării pentru o lună. Pentru 35,99 de dolari primeşte 6 jucării pentru o lună. Există chiar şi opţiunea de abonament.

jucarii de inchiriat

Dacă la început (adică Octombrie anul trecut) a avut 10 clienţi, acum a ajuns la 200 şi deja se mută într-un spaţiu mai mare.

Aşa că ideile bune de afaceri vin din necesităţi reale. Tu de ce serviciu ţi-ai dori să beneficiezi? Dacă nu există acel servicu de ce nu porneşti chiar tu o astfel de afacere?

Link

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. xoxo says:

  Vreau sa beneficiez de inchirierea unei prietene (sau mai multe, daca aia pe care mi-o trimite firma nu-mi place).

 2. Raluca says:

  Din pacate cineva a inventat deja servicii de inchiriere “prietene”. Se numeste prostitutie, sau in termeni legali “servicii de escorta” sau “masaj erotic”.

  Asa ca trebuie sa te gandesti la altceva…

 3. emil says:

  2 idei: inchirieri mobila, (pat dublu, masa 12 locuri, sau tv) – inchirieri prieteni si nu ma refer la” sex partners”, de jucat fotbal, de mers in oras, am 3 invitatii la teatru si n-am cu cine sa merg, un exemplu.

 4. ninja says:

  stie cineva de unde pot inchiria stelute ninja?

 5. xoxo says:

  Uite, ideea lui emil chiar imi place. Cine vrea sa ma inchirieze ca sa mergem la bere sau film sa-mi lase mesaj aici. Cine vrea sa ma fugareasca pe terenul de futbal sa se abtina. Deasemenea, cine vrea sa faca virgula cadouri si n-are cui, sa nu dispere:ma sacrific eu si le primesc pe toate. Hai, exista cineva care vrea sa apeleze la mine? 🙂