Cum sa faci bani pe net din pat!

Te atrage ideea de a face bani online? Probabil că visezi să ajungi milionar cu site-ul tău 🙂

Trebuie să îţi spun un secret: nu eşti singurul care doreşte asta. Totul este să descoperi cum să vinzi ceea ce ştii să faci cel mai bine. De exemplu, olandezul Yde Van Deutekom de 22 de ani îi plăcea să doarmă şi să lenevească în pat (cui nu-i place…). Aşa că a vrut să facă bani cu acest lucru. Nu a stat pe gânduri cum faci tu! Şi-a montat o cameră web în dormitor şi s-a pus pe dormit.

bani online camera web

Evident că înainte a făcut un site web unde difuzeză imagini live cu el în pat. Pasul doi: a început să vândă reclama pe site sau chiar pe peretele din spatele patului!

Şi în 22 de zile de stat în pat a avut strâns peste 100.000 de vizitatori şi a făcut 8974 de dolari din vânzarea de reclamă… Nu-i rău pentru lenevit în pat, nu-i aşa?

Sursa

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. GadgetNews says:

  Pentru alti fraieri care n-au ce face 🙂
  Treaba e ca streamul video poate fi trucat foarte usor folosindu-se un programel care face loop la o secventa de cateva minute. Asa omul isi poate face treaba linistit…

  Daca scoate bani din nimic, toata admiratia :p

 2. marius says:

  the answer:don’t worry be happy

 3. Dan says:

  Crezi ca interesa pe cineva daca era real sau fals? Important e cati se uita, daca stii sa faci anuntul, daca ai succes pe YouTube si asa mai departe, vine traficul de la sine. Si daca ai trafic, vin si reclamele.

 4. GadgetNews says:

  :)) Ce panarame de oameni astia cu linkurile lor pe toate forumurile si siteurile, vedeti sa nu va imbogatiti 😛 Ja la munca nu surfat reclame !

 5. Raluca says:

  Am sters comentariile acelea. 🙂

 6. anonymus says:

  puneti osul la munca numai credeti in smecherii de-astea,ca sunt multe escrocherii pe net

 7. marius says:

  Cum sa faci bani pe net ?

  Idea de a face bani pe net este atractiva pentru multi, in primul rand, pentru beneficiile pe care le ofera.Doua factori principale motivationale sunt: potentialul lucrativ internetului si libertatea personala care vine cu lucrarea fara un program fix sau locatie geografica – muncesti direct din fotoliu tau.
  De ce sa cauti un loc de munca stresant, cu un sef aiurea, salariu de mizerie, cand poti sa faci bani pe net pentru fiecare click sau fiecare website facut lejer de acasa, de pe calculatorul tau.

  SINGURUL MOD SIGUR DE A FACE BANI PE NET RAPID SI FARA INVESTITI IL GASITI AICI : cele mai bine site-uri platite