Cele mai frumoase 36 de modele de CV

Vine un moment în viața noastră când trebuie să ne realizăm CV-ul personal. Și dacă tot este personal este bine să încercăm să-l facem în așa fel încât să ne reprezinte. Dacă nu aveți nici o idee și vreți să vedeți modele de CV de unde să vă inspirați, Jacob Share a publicat pe blogul lui cele mai frumoase 36 de CV-uri. Această colecție reprezintă un excelent punct de plecare în personalizarea CV-ului vostru. Încercați să vă inspirați dar nu să copiați 😉

model CV

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. Ionutz says:

  Oare angajatorii de la noi ce fata ar face la un asemenea CV, cred ca pentru Romania to CVul clasic e cel mai potrivit!

 2. ninja says:

  depinde unde trimiti cv. daca candidezi pentru ag de publicitate este o idee buna sa trimiti un cv mai traznit

 3. adrian says:

  clasic e za best

 4. Jacob Share says:

  Există o nouă ediţie a mea frumoasa CV:

  38 More Beautiful Resume Ideas That Work

  Fiecare CV-ul are un design. Acesta poate fi un desen sau un model, fără culoare sau imagini, dar este încă un desen sau un model. My articole sunt destinate să vă inspire să se gândească cum vă puteţi îmbunătăţi CV-ul tau este proiectat pentru a vă vinde mai bine calităţile.

  Deşi bunicul meu a fost de la Bucuresti, eu nu vorbesc limba română, dar mi-au Traducere Google pentru a ajuta la mine:)

  In case that didn’t come out, here’s what I was trying to say:

  Every CV has a design. It may be a design without color or images, but it’s still a design. My articles are intended to inspire you to think how you can improve your CV’s design to better sell your qualities.

  Although my grandfather was from Bucharest I don’t speak Romanian, but I have Google Translate to help me 🙂