SANYO Xacti CG9 Camcorder

SANYO este destul de slab reprezentat în România. Asta nu ne împiedică să vă anunţăm că SANYO a lansat camera video Xacti CG9.

SANYO Xacti CG9 Camcorder

Înregistrarea video se realizează în format MPEG-4 AVC/H.264 la 60 fps (în modul TV-HR). Dacă vreţi să faceţi poze cu Xacti CG9 aveţi la dispoziţie rezoluţii de până la 9.1 megapixeli.

Stocarea filmelor sau a clipurilor video se realizează pe carduri SD sau pe SDHC. Xacti CG9 este compatibil cu SDHC de până la 32 GB (adică 32 de ore de video în format TV-HQ).

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

  1. ice4you says:

    Din pacate asa este ! Nici Sharp de exemplu nu sta mai bine pe la noi, desi televizoarele lor de inalta definitie fac furori pe dincolo.

    In ce priveste strict acest produs … la prima vedere pare unul interesant, pe care mi-ar placea sa il testez, desi nu sunt pasionat de captura video la fel de tare cum sunt de fotografie.

    Pana acum ce am vazut la capitolul VGA digital recording in sectorul entry level/amator m-a dezamagit destul de tare, calitatea imaginii datorita compresiei fiind destul de slaba … dar … poate ca acesta camera sa fie un pas inainte.