Mesaje SMS de Paste

Ieftinirea SMS-urilor a adus cu sine SPAMUL SMS. Adica de Paşte, Crăciun, Revelion, Sfântul Valentine, etc fiecare trimite Mesaje SMS la toata agenda din telefonul mobil.

Acum vine Paştele aşa că am selectat pentru voi o serie de mesaje si urari de Paste care pot fi trimise prin SMS. Aşa ca să nu vă mai chinuiţi să căutaţi în altă parte …

Mesaje SMS de Paste Serioase

 • Paste Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit !
 • Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.
 • Mireasma Sarbatorilor Pascale sa fie un moment unic de intoarcere spre pietate, armonie, speranta, toleranta, evlavie. HRISTOS A INVIAT!
 • Fie ca Lumina sfanta si tainica a Momentului Invierii Mantuitorului, sa va arata Calea trezirii sufletului si a inDumnezeirii !
 • Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa iti aduca tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, Bunul Iisus prin jertfa lui sa-ti fie alaturi toata viata, mereu viu in sufletul fiecaruia si astfel vom trai vesnic! Hristos a-nviat!

Mesaje SMS de Paste cu Pilde

 • Mantuitorul a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi vrem cruci de aur si inimi de lemn. Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta. Paste fericit!
 • Dincolo de petreceri, de cadouri si zile libere se afla adevarata semnificatie a Pastelui. Iti doresc liniste, dragoste, bucurie…de sarbatori si tot restul anul!

Mesaje SMS de Paste cu Iepurasul

 • Iepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!
 • Iti urez ca anul acesta, de Paste, ce nu-ti aduce iepurasul…sa-ti aduca … ajutorul lui!
 • 16 iepurasi: 8 se spioneaza, 5 sunt la somnic si frumos viseaza, 2 mai albiori dau cadou de sarbatori, iar ultimul a citit Un Nou Paste Fericit
 • Cioc! Cioc! Astazi am iesit din ou special pentru tine, sa-ti urez un Paste fericit cu rasete de si voie buna.
 • Anul acesta nu mai exista sponsorizari 🙂 asa ca iti aduc doar urari de fericire, sanatate, veselie si multa iubire. Semnat: Iepurasul!
 • Umbla veste-n tot orasul cum ca vine iepurasul, Sa v-aduca pe-nserat, Paste bun si Luminat!

Mesaje SMS de Paste pentru persoana iubita

 • Anul acesta iepurasul sa vina la tine incarcat cu bunatati si sa nu uite sa iti dea si plicul cu cei o suta de pupici de la mine.
 • Poate distanta sa ne tina departe unul de celalalt, insa nimic nu ma poate retine sa-ti urez: Sarbatori fericite si Hristos a Inviat! Al(a) tau(ta) prieten(prietena) de la multi, multi km departare…

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. andrei009 says:

  parca asta era blog de IT

 2. BilZone says:

  Daca toti scriu, ei de ce nu ar scrie 😉

 3. PCNews Team says:

  andrei009, SMS-urile sunt legate de IT&C. Deci nu am depasit cadrul… poate putin off topic. Dar… doar putin 🙂

 4. ninja says:

  foarte utile sms urile astea de paste. mai ales ca am o multime de sms-uri free de consumat 🙂

 5. marius says:

  Astea sunt tari! Dupa ce o sa trimit niste SMS -uri de paste o sa caut sa cumpar asa ceva http://pcnews.ro/2010/04/03/lumanari-de-paste/

 6. claus says:

  Iepuroiul nu mai vine,
  Ca nu prea se simte bine:
  A aflat din Parlament
  Ca e CRIZA in buget…
  Asa ca s-a imbatat,
  Ca sa nu fie CRIZAT…
  PASTE FERICIT

 7. radu says:

  Mesaj haios de Paste 2010:

  M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. Sunt putin in dilema! Ar trebui ca in dimineata de Paste sa ajung in gradina ta, dar parca tu nu ai gradina… sa vin pe balcon? Astept raspuns!

 8. iubitul says:

  Mesaj pentru iubita ta de Paste 2010:

  Anul acesta iepurasul sa vina la tine incarcat cu bunatati si sa nu uite sa iti dea si plicul cu cei o suta de pupici de la mine. Paste Fericit!

 9. fazedure says:

  Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari! Paste Fericit si Hristos A Inviat!
  .-= Cel mai recent articol scris de fazedure pe blog ..Faze dure de groaza =-.

 10. Laur Italianu says:

  cu pasca si cozonac,
  ou rosu, miel si stufat,
  sa aiba si cel sarac
  sa se simta indestulat
  nu doar ei parlamentarii
  care ne cheltuie banii,
  cu salarii si diurne
  cu “n” conturi unde-i pune

 11. zoly says:

  Sa va fie viata pufoasa ca un cozonac,fara griji ca a unui mielusel, colorata ca a unui ou de paste si luminoasa ca ziua invieri.Clipe de ne uitat alaturi de cei dragi .PASTE FERICIT,HRISTOS A INVIAT

 12. alex says:

  iepurasul na venit ca va fute iara in ring

 13. alex says:

  va ut sa stiti