Firefox 3 in Cartea Recordurilor

Firefox 3 vrea sa intre maine in cartea recordurilor drept cel mai download-at software in decurs de 24 de ore. Asa daca simpatizati acest browser ar trebui să-i daţi o mână de ajutor să stabilească acest record.

Pentru asta intraţi pe această pagină şi înscrieţi-vă pentru marele download de mâine.

Noi ne-am înscris…

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. xoxo says:

  Ce faceti, promovati un simplu program (e doar un browser web) de parca ar fi mijlocul mantuirii omenirii?? “Haidati, fratilor, sa descarcam in draci, sa ajutam aceasta nevolnica firma!!”. Inscriere la download? Stati la coada acum, ca odinioara la lapte, pe la 3 dimineata ? Zau, toata chestia incepe sa miroasa a fanatism, a la IPhone. Prostanacii au stat noaptea sa cumpere un biet telefon mobil, pe care au dat o mica avere (isi puteau lua computer nou la banii aia). Acum, iata, mania listelor de asteptare, a inscrierilor a reaparut. E la moda sa fi fan, adica sa te arunci ca berbecul cu capul inainte. Gloata se duce in directia aia, hop, musai si eu, altfel nu sunt “trendy”, nu sunt “cool”, sunt inapoiat tehnologic, de! Parca ar fi uns cu miere Firefoxu’ asta, asa dau buluc toti.

  Sa fiti sanatosi. Eu sunt retardat si niciodata nu mi-a placut sa merg cu gloata. Raman la Opera. Succes la download. Nu uitati sa infiintati fan-cluburi Firefox, sa tipariti postere cu sigla respectiva, sa creati canale speciale pe mIrc si messenger, sa organizati conventii anuale ale prea-fericitilor posesori de Vulpi de Foc din tara.

 2. PCNews Team says:

  xoxo, esti foarte tare! Ai dreptate, ce pot sa mai spun…

 3. Laura says:

  Si eu tot cu Opera sunt 🙂 Merge mai bine decat FireFox