Culturi de Asparagus pe Marte

În urma analizelor de sol cercetătorii de la NASA au stabilit că pe planeta Marte s-ar putea cultiva fără probleme Asparagus (în denumirea populară de la noi Umbra Iepurelui).

Aşa că dacă vă hotărâţi să emigraţi pe Marte să nu uitaţi să vă luaţi multe reţete care au la bază asparagus…

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. xoxo says:

  Ha ?? Cee?? Asparagus? Da’ ce-i aia, bre? Se poate păpa, fuma? Se poate face bere din asparagus? Acu’ serios, nu-s specialist, dar cred că ăia de la NASA cheltuie fonduri degeaba cu studiile lor.

  De fapt, doar modestia m-a împiedicat până acum să anunţ (premieră mondială) că am descoperit că pe inelele lui Jupiter (doar acolo, niciunde altundeva) poate fi plantat spanac gigantic. Spanacul ăsta e modificat genetic (pentru a fi rezistent la meteoriţi şi radiaţii gamma), a fost obţinut datorită încrucişării cu cactusul mexican din care se extrage tequila, are culoarea violet-metalizat, gust de…de dovleac zborcit şi de petrol. Spanacul-minune nu l-am testat eu prin cosmoase, ci am folosit simulări complexe şi elaborate (în Excel). De fapt, am dubii că vreodată va exista un ogor pe inelele jupiteriene. Nu de alta, dar e greu de cules de pe pietroaiele alea, care se mişcă tot timpul.

  Oricum, nu mă dau bătut. Acum analizez, în paralel, viabilitatea economică de a dezvolta o fermă de pătrunjel la altitudini peste 8000 de metri.

 2. PCNews Team says:

  xoxo – sa ne spui cand te mai duci pe Jupiter sa trimitem si noi o echipa de reporteri sa realizeze un reportaj de la fata locului.

  din pacate la peste 8000 de metri nu putem trimte echipa de reporteri sa filmeze ferma de patrunjel ca toti se vaita ca au rau de inaltime.