Nikon D700 la Muzeul National Cotroceni

La Muzeul National Cotroceni au fost lansate doua produse Nikon destinate fotografilor profesionisti: aparatul foto DSLR cu senzor FX, D700, si primul blit din lume cu firmware actualizabil, SB-900. Evenimentul, organizat de SKIN, a cuprins prezentarea detaliata a celor doua aparate, realizata de catre celebrul fotograf Dinu Lazar, un concurs de fotografie, la care au fost invitati sa participe toti fotografii prezenti, si un recital sustinut de catre Ada Milea.

Nikon D700 la Muzeul National Cotroceni


Au luat cuvantul, de asemenea, Richard Leigh, Director de Dezvoltare Nikon Europe, Adelin Petrisor, imaginea Nikon D700 in Romania si Radu Niculescu, Brand Manager Nikon Romania. Moderatorul discutiilor a fost prezentatoarea TV si fotografa Luana Ibaka.

Sesiunea de prezentari a fost inaugurata de catre Radu Niculescu, Brand Manager Nikon Romania, care a vorbit despre beneficiile pe care SKIN, ca importator oficial Nikon, le aduce: garantie de doi ani, service autorizat cu tehnicieni scolarizati de catre Nikon, disponibilitate rapida a produselor, suport tehnic telefonic si online.

Nikon D700 la Muzeul National Cotroceni

Richard Leigh, Director de Dezvoltare Nikon Europe, a felicitat echipa Nikon Romania pentru realizarile din primele zece luni de existenta, iar Adelin Petrisor, imaginea Nikon D700 in Romania, a explicat care sunt calitatile Nikon care l-au convins sa isi asocieze imaginea cu acest brand.

Fotograful Dinu Lazar a incheiat sesiunea de prezentari explicand detaliat specificatiile Nikon D700 si Nikon Speedlight SB-900.

Nikon D700 la Muzeul National Cotroceni

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. xoxo says:

  Grozav!!! Trei fotografii, fete, picioruşe, o blondă, trei masculi anoşti, nici o imagine cu aparatul Nikon D700.

 2. PCNews Team says:

  Nikon D700 e in mana blondei …

 3. yoyo says:

  Constat ca dvs. ne credeti idioti. In mana blondei e un D700 spuneti? Ok, atunci de ce are acest presupus D700 manivela de derulat filmul atunci si maneta pentru avansul filmului? Sa fie din cauza ca in realitate, in mana blondei este un F3 de fapt?

 4. PCNews Team says:

  Am postat si trei poze cu D700. Acest post se referea evenimentul de lansare. Despre D700 un post separat saptamana viitoare.