iPhone 3G în România

Orange România a anunţat că va aduce în ţară noul iPhone 3G pe data de 22 august. iPhone 3G îmbină toate caracteristicile revoluţionare ale iPhone cu capabilităţile reţelei 3G, care permite viteze de două ori mai mari decât în cazul modelului precedent, are GPS încorporat pentru utilizarea serviciilor mobile de localizare şi software-ul iPhone 2.0 care include accesul la Microsoft Exchange ActiveSync şi rulează sute de aplicaţii ale altor dezvoltatori, disponibile prin noul App Store.

Suntem încântaţi că suntem singurul operator care aduce în Romania iPhone 3G. Datorită reţelei broadband extinse care permite transferul datelor la viteze 3G/HSDPA, clienţii Orange din România vor avea posibilitatea să se bucure de o experienţă completă iPhone 3G începând din data de 22 august”, a declarat Richard Moat, CEO Orange România.

Pe data de 22 august, la ora 00:00, Orange va deschide simultan porţile a 6 magazine Orange din ţară, unde clienţii Orange sunt aşteptaţi sa ia parte la lansarea oficială a iPhone: Orange concept store din Bucureşti şi magazinele Orange din Iaşi (Bd. Anastasie Panu), Cluj (Bd. 21 Decembrie), Braşov (St. Mureşenilor), Timişoara (Bd. Republicii) şi Constanţa (Şos. Ştefan cel Mare).

Preţul iPhone 3G prin Orange Romania nu a fost dezvăluit dar îl puteţi precomanda de pe site-ul orange.ro. Stau şi mă gândesc cum poţi să comanzi ceva când nu ştii cât costă?!?

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. Coman Andreea says:

  il cumparam acum cat nu stim cat costa, pentru ca din moment ce nu au stabilit pretul, inseamna ca e gratis. 🙂

 2. Coman Andreea says:

  aa si inca ceva 🙂 … eu stiam ca iphone era deja in Romania, numai ca l-a cumparat doar cine si l-a permis. 🙂

 3. Adrians says:

  tocmai am vorbit cu un amic ce sta in SUA pt a-i cere parerea despre iPhone 3G dar si pt a afla daca este convenabil ca pret sa mi-l trimita el. Desi eram foarte entuziasmat dupa ce mi-a povestit ca bateria nu se poate schimba si ca suna foarte incet mi-a mai luat din avant si un alt impediment este acela ca are probleme cu softul.
  ps: cel de 8 GB in state costa 200dolari iar cel de 16GB costa 300 dolari
  pss: iPhone 3G nu mai suporta extensie de card.
  Have fun.

 4. streeper says:

  mnoh dar vreau sa stiu cat costa i phone in romania