Ziua 5: Inscriere in Concursul SuperBlog 2008

Nu căutaţi zilele 3 şi 4. În week-end mai luăm şi noi pauză uneori 🙂

Deja cunoasteti detalii despre concursul PCNews din aceasta toamna. Daca nu cunoasteti inseamna ca nu v-ati inscris. Mai aveti timp, dar nu prea mult. Tic-tac, tic-tac…

Dar sa vedem rezultatele dupa primul week-end:

Am primit 36 cereri de inscriere din care am acceptat 27.
Toate cele 27 cereri au primit pe email descrierea si scopul acestui concurs. In acelasi email candidatii au primit si regulamentul concursului. Cei care raspund la email cu “sunt de acord cu regulamentul concursului SuperBlog 2008″ sunt considerati intrati in aceasta competitie.

Până acum 22 dintre cei 27 au raspuns la email-ul nostru astfel incat au acceptat regulamentul si sunt oficial inscrisi in competitie!

Lista celor inscrisi

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. Carina says:

  Nu stiu cand e scris postul asta, dar eu v-am raspuns 🙂 N-a ajuns mailul? Mai stiu pe cineva din lista de “Cei care s-au inscris dar nu au raspuns încă” care v-a scris 😛

 2. Ninja says:

  probabil ai un blog nashpa si d’aia nu ti-au raspuns 🙂

 3. PCNews Team says:

  @ Carina: mesajul tau a ajuns. Iti multumim pentru participare! Nu baga in seama comentariile rautaciose! Ai un blog minunat si bine scris.

  @ ninja: nu ma asteptam de la tine sa vorbesti asa cu o fata! Realizeaza si tu un blog, intra in concurs si dupa aceea mai vorbesti!

 4. UnCopilutz says:

  Dar eu? Pe când o s-am onoarea să intru-ntre participanţi?