Internet Explorer 8 beta 2 Download

Microsoft a lansat Internet Explorer 8 beta 2. Microsoft susţine că această nouă versiune oferă o securitate mai bună şi o stabilititate sporită.

Internet Explorer 8 beta 2 Download

Cea mai interesantă funcţie este InPrivate Blocking, poreclită deja “Modul porno” deoarece şterge automat toate elementele paginilor vizionate cu acest mod activat (poze, cookies, cod html, java, etc). Microsoft a susţinut că acest mod a fost realizat pentru alte situaţii, de exemplu când cumperi ceva online pentru soţia ta şi nu vrei ca aceasta să vadă acest lucru. De parcă soţia ta este un mic hacker priceput să umble prin fişierele temporare IE.

Dacă vă întrebaţi cine mai utilizează Internet Explorer şi nu a trecut încă la FireFox vă spunem noi: 73% dintre utilizatorii de Internet folosesc Internet Explorer! Browser-ul Mozilla Firefox este folosit de doar 19%.

Internet Explorer 8 beta 2 Download

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

  1. pitzy says:

    salut sunt in curs de finalizare a unui site.siteul este despre programele noi iesite pa piata (free si locul de unde pot fi achizitionate printe care am pus siteul acesta(linkul).vreau sa va intreb daca este legal.va multumesc anticipat.

  2. pitzy says:

    salut sunt in curs de finalizare a unui site.siteul este despre programele noi iesite pa piata (free si locul de unde pot fi achizitionate printe care am pus siteul acesta(linkul).vreau sa va intreb daca este legal.va multumesc anticipat.prefer raspunsul la meilul piturlea_cosmin@yahoo.co.uk

  3. pitzy says:

    .prefer raspunsul la meilul piturlea_cosmin@yahoo.co.uk