216

În acest moment sunt 216 bloguri inscrise oficial in SuperBlog2008.

Luni la prima oră începem competiţia şi o să aflaţi detalii şi grupa din care faceţi parte. Începând cu luni dimineaţa nu mai primim înscrieri decât prin recomandarea unui blogăr deja înscris.

Nu vă aşteptaţi să fie o competiţie uşoară! Nu se câştigă uşor dreptul de a încasa contracte în valoare totală de 10.000 de dolari!

Tot luni debutăm cu prima etapă de încălzire…

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. george says:

  Am vizitat de o saptmana site-ul acest in fiecare zii! Dar de nu stiu cand numai ati pus stiri….. degeaba se numeste pcNEWS. Ar trebuie sa se numeasca pcconcursuri.ro . Nu zic acum ca nu sunt bune concursurile… dar voi ati organizat concursuri peste concursuri si stiri….. Aveti 28.353 de vizitatori conform trafic.ro (deci chiar mai multi pentru ca trafic arata mai putin decat google analytics) dintre care 216 blogeri…. Deci ceilalti stau degeaba…. nu au de ce sa mai intre pe acest site….
  In concluzie nu am de ce sa mai vizitez site-ul acesta

 2. PCNews Team says:

  Salut George,

  Ai dreptate. Concurs ne-a rapit foarte mult timp. Promitem sa ne revansam cu multe stiri interesante 😉

 3. DeMaio says:

  @George – Părerea mea este că în clipa în care ai să conduci o afacere, atunci eşti liber să o conduci aşa cum vrei tu. Pe banii altora, ar fi frumos să laşi gura mai mică. În concluzie, sunt sătul de români care nu ştiu decât să arate cu degetul.
  Tu eşti ca suporterii retardaţi de la fotbal…când nu le câştigă echipa, nu mai vin pe stadion, şi se întorc imediat ce are două victorii la rând. Mentalitate de român, din plin. Felicitările mele.