Depozitul de Calculatoare asculta de Basescu

Magazinele cu marca Depozitul de Calculatoare au mers si merg prost. Asta se stie. Nu vrem sa intram in analizarea cauzelor care au condus la aceasta stare de fapt. Interesant este comunicatul de presa prin care Depozitul de Calculatoare anunta ca o sa inchida 12 (!!) magazine. Nu vreau sa va rapesc placerea de a citi dar aveti libertatea deplina la comentarii ­čÖé

Bucure┼čti, 17 Octombrie 2008 – Depozitul de Calculatoare renun┼ú─â la magazinele nerentabile.

Pe fondul crizei economice anun┼úate de pre┼čedintele Traian B─âsescu ┼či premierul C─âlin Popescu T─âriceanu la Bruxelles, Depozitul de Calculatoare a hot─âr├ót s─â-┼či limiteze momentan expansiunea, astfel ├«nc├ót din cele 28 de magazine deschise ├«n acest an le vom p─âstra numai pe cele care au trecut deja pe plus (16 magazine). Astfel, vom renun┼úa pentru o perioad─â la acele magazine care, ├«n momentul de fa┼ú─â, nu au ajuns la maturitate ┼či din aceast─â cauz─â produc cash flow negativ.
├Än felul acesta, lu├ónd ├«n considerare apelul la pruden┼ú─â al pre┼čedintelui B─âsescu ┼či estim├ónd c─â pia┼úa va avea o cre┼čtere mai mic─â dec├ót cea prognozat─â la ├«nceputul anului, lan┼úul Depozitul de Calculatoare ├«┼či consolideaz─â prezen┼úa ├«n toate ora┼čele ├«n care este un juc─âtor important pe pia┼úa local─â. ├Än aceast─â ordine de idei, vom deschide ├«n cur├ónd un al doilea magazin ├«n Oradea.

Astfel repliat─â, re┼úeaua Depozitul de Calculatoare v─â a┼čteapt─â ├«n continuare cu solu┼úii IT complete ce acoper─â at├ót zonele entry-level ┼či middle range, c├ót ┼či zona high end, servicii de calitate garantat─â, promo┼úiile lunare cu care v-am obi┼čnuit ┼či acelea┼či pre┼úuri accesibile ÔÇ×de depozitÔÇŁ ├«n noi formule de finan┼úare prin rate.

Iulia Zveghinţev

Specialist PR

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. xoxo says:

  De…”specialist” PR…

 2. ice4you says:

  “… acelea┼či pre┼úuri accesibile ÔÇ×de depozitÔÇŁ

  =)) La ROMSOFT orice este mic in afara de pret :)) Foarte mica la ei este seriozitatea; modul in care isi trateaza clientii si angajatii; mici la ei sunt spatiile comerciale unde isi desfasoara activitatea; mic la ei este stocul …

  Se mai mira ca le merge prost? Poate se retrag si de pe aici ca nu au facut decat sa isi bata joc de oameni si sa ii plimbe pe drumuri.

 3. ice4you says:

  P.S. Ca veni vorba, ce dracu mai e si ala “specialist PR”? Specialist Prost de Renume? Sau ? =))

 4. cosminB says:

  Se stie cumva si care orase sunt pe “minus”?