Cum afli daca cineva sta invizibil pe mess

De multe ori te-a ros curiozitatea sa afli daca prietenul tau nu iti raspunde la buzz-uri pentru ca este off line sau pentru ca nu vrea sa vorbeasca cu tine si sta ascuns pe “invisible”.

Circula multe programe care pot sa arate daca un ID de Yahoo este cu adevarat off line sau este pe modul invizibil. Dar una dintre cele mai bune metode, care si merge foarte rapid este pe site-ul www.persiangap.com

Cum afli daca cineva sta invizibil pe mess

VIA

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. ave13 says:

  Si daca ai aflat ca omul sta pe invizibil ce ai rezolvat??? Mi se pare aiurea sa ii dai in cap “esti pe invizibil, ma eviti, porcule” cand invizibilul poa sa insemne si alte lucruri. Pretty Useless if you ask me..

 2. ciupy says:

  exista mai multe site’uri de acest gen. yahoo messenger trimite serverelor lor informatia daca tu esti sau nu online iar site’urile astea citesc informatia asta. daca vrei sa nu mai poata verifica nimeni ce faci exista optiune in messs: messenger->preferences->privacy-> iar la “when i sign into ym” debifezi “allow yahoo servers to show when i’m online”.
  ar trebui sa functioneze:D

 3. CQ says:

  Pe lângă asta, se salvează şi avatarul celui pe care-l spionezi, pe majoritatea site-urilor de acest gen. Ceea ce nu este prea plăcut (şi nici moral).

  Dacă omu’ te evită, e clar că e vina ta, cumva. Nu?

 4. ninja says:

  bine de stiut 🙂

 5. dana says:

  Eu folosesc Yahoo Status Checker de pe http://www.yahoostatus.ro . Merge foarte bine de fiecare data .Poti sa-l adaugi ca e foarte bun .

 6. Marian says:

  Un site foarte bun este http://www.detectinvisible.me.
  Are o interfata super, este foarte rapid. Pe site se gasesc si o colectie de programe utile pentru mess, statusuri, avatare.
  Cei care vor o varianta program pentru verificare status yahoo, pot descarca aplicatia “Detect Invisible.Me” de pe site-ul mai sus amintit.
  Recomand!

 7. lola says:

  vreau sa va intreb daca cel pe care il spionam stie ca-l vizitam?

 8. yahoo status says:

  Salut , Persiangap.com nu mai functioneza demult . Arata doar offline si online . Invisible arata random la unele id-uri , dar nu merge .
  Poti modifica in post unul dintre site-urile : http://www.yahoostatus.ro sau http://www.yahoostatus.org . Functioneaza perfect fara erori , si ofera multe alte facilitati utilizatorilor .

  Toate cele bune ,
  Tudor

 9. aandrr says:

  Eu folosesc acest detector http://www.who-is-invisible.co.cc

 10. kmarad says:

  panarama de site eu is offline ma am in lista mea…si imi spune ca sunt invisible.??.kkt