Seven Pounds

Seven Pounds este o dramă care merită văzută dacă ai chef să plângi. Will Smith este în rolul principal şi are o prestaţie foarte bună, iar regizorul Gabriele Muccino merită nota 10 pentru punerea în scenă a scenariului.

Seven Pounds

Pe scurt: Ben (Will Smith) joacă rolul unui agent de fisc (IRS) care este profund deprimat după ce-i moare soţia. Aşa că decide să se sinucidă, dar înainte de a-şi curma viaţa îşi propune să ajute şapte oameni aflaţi în dificultate.

Părerea PCNews: Este demonstrat statistic că în preajma sărbătorilor mulţi se simt singuri, părăsiţi şi depresivi. Aşa că un film precum Seven Pounds mai ne eliberează din tensiunea acumulată. Bun de urmărit cu soţia/prietena.

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. ice4you says:

  Am tampit de tot cu filmul asta! Toata lumea vorbeste despre el, toata lumea este inebunita dupa el. Eu inca nu am avut timp sa il vad … desi il am de ceva vreme. Probabil ca voi incerca astazi dupa ce ma intorc de la munte, inghetat bine de frig si cu o cana de vin fiert alaturi 😀

  P.S. De sarbatori prefer filmele vesele gen Santa Claus trilogy.

  P.S.2 Voi cum de l-ati vazut, daca el s-a lasat oficial de abia 2 zile in USA? 😀

 2. WaTzaP says:

  :))mai vazusem ceva in genul, cu un copil ( care realiza un proiect) si a ajutat 3 oameni. Acei 3 oameni, au ajutat si ei la randul lor alti 3 oameni

 3. Pai daca te simti parasit si depresiv, ma indoiesc ca ai o sotie/ prietena cu care sa vezi filmul. :)))

  So?

 4. xoxo says:

  Datorita degradarii continue a continutului acestui site, a carui calitate a devenit jalnica, anunt aici (nu ca ar conta cumva) ca nu voi mai vizita vreodata acest site. E o pierdere de vreme sa dau click pe cate o stupizenie de “stire” care are legatura cu notiunile de “PC” si de “news” tot atat cat are de-a face creierul cu varza care umple cutiile craniene ale unora. Internetul are prea mult continut de calitate ca sa mai pierd vremea pe-aici.

  Nu are rost sa-mi replicati, pentru ca am debifat optiunea de a fi anuntat la eventualele raspunsuri. Spor la batut campii cu superbloguri si alte cretinatati.

  Va doresc un Craciun Si un An Nou fericit.

 5. PCNews Team says:

  @ Sahara Penguin – poti sa te simti singur/singura si cand ai o sotie/prietena, sot/sotie.

  @ xoxo – I’m sorry mate

 6. PCNews Team says:

  @ ice4you – a fost povestit de un prieten din SUA prin o conferinta web in redactie 🙂

 7. rosablu says:

  Am vazut filmul..e trist..:(

 8. ice4you says:

  @PCNews – exact asa am patit si eu! 😀

 9. PCNews Team says:

  probabil un prieten comun 🙂