Alăptatul pe Facebook: obscen sau natural?

Facebook a sters numeroase fotografii care conţineau scene cu mame care îşi alăptau bebeluşii. Mai mult, a şters şi conturi pe acest motiv. Ca urmare peste 50.000 de mame s-au constituit într-un grup de protest numit “Hey Facebook-Breastfeeding is Not Obscene” (Hei Facebook! Alăptatul nu este obscen).

Hey Facebook-Breastfeeding is Not Obscene

Acest protest are loc de ieri până azi, timp în care cele 50000 de mame vor uploada fotografii cu scene de alăptat.
Oficialii Facebook şi-au menţinut poziţia şi au spus că vor şterge toate pozele care încalcă “prevederile de securitate”.

Link

Acum, noi suntem total de acord cu drepturile la libera exprimare dar tot nu ne prindem de ce o mamă ar vrea să îşi posteze cu atâta insistenţă o poză cu alăptarea copilului?

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. ave13 says:

  Pentru ca sunt batute in cap. Alaptatul e un moment intre mama si prunc. Si asa ar trebui sa ramana.

  Vor sa arate lumii ca au sanii mai mari acuma? Vor sa arate ca au un prunc? Vor sa arate ca il hranesc natural si nu cu prafuri?

  Batute in cap!

 2. Alexandra says:

  Ce te miri… la ce poze cu doamne si domnisoare gasim pe hi5, MySpace, Facebook etc… Hai sa aratam lumii ce facem noi in baie pe vasul de toaleta, ca nu e obscen, e un lucru natural!

  Undeva trebuie sa se traga o linie. Dar unde?! Prea multa libertate strica! De ce nu-si pun poze cu momentul in care au nascut? Si acela e un lucru cat se poate de natural!

  Rest my case.