Mp3 player sub forma de caseta audio

Cinci designeri italieni (Stefano Pertegato, Massimiliano Rampoldi, Eloisa Tolu, Francesco Schiraldi & Giovanni Mendini) şi-au adus aminte de casetele audio cu bandă magnetică, probabil după câteva pahare de vin. Aşa s-a născut conceptul de mp3 player sub formă de casetă audio. Şi designul nu este nimic pe lângă funcţiile “inovatoare” la care s-au gândit italienii.

mp3 player funny

În primul rând derularea se face prin introducerea şi rotirea degetului în primul orificiu… Cum se reîncarcă? Simplu, se roteşte degetul în cel de-al doilea orificiu…

Bine că are doar 2 orificii că italienii erau în stare să ne pună să încărcăm melodiile tot prin rotirea orificiilor … Bafta noastră, aşa că au dotat playerul cu un port USB care se introduce direct în calculator.

mp3 player funny

mp3 player funny

mp3 player funny

VIA

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. bibi says:

  e haios de fite dar e inutil

 2. Alexandra says:

  In adolescenta (care nu e prea departe) inregistram o gramada de piese de la radio pe casete blank; cumparam o groaza de casete originale din la magazine (pe atunci erau destul de ieftine), insa imi placea sa ma joc de-a DJ-ul si sa inregistrez… :)) Mie imi surade ideea unui astfel de mp3 player (desi detin un iPod Nano), doar pentru ca imi aduce aminte de ceea ce era odata.

  Cat despre “fite”, nu cred ca am daca imi doresc asa ceva. Bine, nici nu as fi in stare sa dau o gramada de bani pentru un player. Un pret acceptabil ar merge (sunt somera, deci pana nu ma angajez, raman cu privitul).

 3. PCNews Team says:

  @ Alexandra, Ideea de mp3 player in forma de caseta e OK. ce nu imi place este metoda de derulare si mai ales de reincarcare…

  @ bibi nu cred ca e de fite. e doar haios 🙂

 4. Alexandra says:

  @ PCNews Team: S-ar putea ca metoda sa fie OK. Adica sa nu te chinui. Intocmai ca si rotita de la iPod. Prin 4-5 rotiri de deget si gata… Mi-ar placea sa aflu raspusul cuiva care chiar a incercat sa deruleze si sa incarce. 🙂 E chiar atat de nasol ca si la casetele “casete”?

 5. SXN says:

  Geniala idee!
  Rotita,pt.incarcare, o invirte cass-ul si pt. derulare folosesti comenzile cass-ului.
  Mai trebuia un cap de redare (ca la casetele adaptoare)si un cititor de carduri si era o solutie foarte buna pt.posesorii de radiocasetofoane auto (Logan !)