Am spus NU compromisului atunci cand am organizat SuperBlog

Cand a organizat SuperBlog 2008 PCNews a spus NU compromisului. Am vrut sa facem un super concurs pentru bloguri cu super premii si am reusit. Nu am reusit sa multumim pe toata lumea. Dar din fericire nu asta ne-am propus.

Concurs Super Blog 2008

In concurs nu a existat nici un compromis si toata lumea a avut acces la informatii in mod egal. Nici nu ne-am dat seama ca a trecut un an de cand ne-a venit aceasta idee si mai mult de o jumatate de an de cand am pus ideea in practica. Pentru ca asta conteaza cel mai mult: daca ai o idee nu o tine in cap. Actioneaza si pune ideea in practica. Nu pierde timpul cu scuze de genul „nu am timp, nu am bani, nu am putere, nu am relatii”. Planifica si actioneaza rapid.

Deja pregatim un nou concurs pentru blogari. Nu o sa fie SuperBlog 2009. O sa fie un concurs bazat pe alte reguli mai clare, cu sarcini mai usor de realizat si care sa tina mai putin decat SuperBlog 2008. Am invatat din greselile concursurilor anterioare.
Ceva totusi o sa fie pastrat: O sa spunem din nou NU compromisului.

Articol sponsorizat de Beck’s: „Beck’s a spus NU compromisului atunci cand ti-a rezervat ultimele bilete in sector A la concertul Depeche Mode”,

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. rosablu says:

  Super, i’m in! 🙂 Asteptam mai multe informatii.

 2. Hey, I loved SuperBlog:D Abia astept sa vad ce ne pregatiti. Sper sa fie cel putin la fel de bine! Salutari, Oana

 3. Alexandra says:

  Sunt curioasa si nerabdatoare sa vad noutatile. 🙂

 4. ice4you says:

  Din punctul meu de vedere a fost ok, cu cateva exceptii, dar cum nimic nu este perfect … este de inteles.

  Ca recomandare … daca mai incercati ceva similar, asa cum ati spus si voi … incercati sa lucrati la un regulament cu reguli clare si stricte care sa nu mai fie modificate din mers; cu o perioada bine determinata in ceea ce priveste data limita de inscriere; sa fie mult mai scurt ca desfasurare, iar premiile sa fie totusi acordate asa cum s’a promis … si aici ma refer la premiile speciale care intr’un final au fost amestecate la gramada cu restul de unde au rezultat dealtfel si cele mai multe discutii. De asemenea, incercati sa puneti participantii pe categorii … pentru ca cel mai anapoda si incorect a fost sa participe blogurile “profesioniste” care din asta traiesc si din asta au facut o “meserie”, cu blogurile de “amatori” … care fac asta strict din pasiune si incearca sa participe desi pleaca cu un dezavantaj clar. Pot sa participe si blogurile colective sau profesioniste, insa sa fie incluse intr’o alta categorie, cu premii separate pentru ca in acest mod toata lumea sa aiba sanse egale.

  Sunt doar cateva propuneri venite din afara … personal nu stiu daca voi participa si in acest an … ramane de vazut la ce face referire acest concurs si cat timp imi pot gasi pentru asta.

  Bafta si salutari PCnews Team!

 5. Mihaela says:

  Si eu vreau sa ma bag la noul concurs PC News! Astept vesti!

 6. Luminita says:

  Hmm, toate lumea asteapta vesti si ele nu mai vin. Ma intreb de ce nu a mai aparut nici un editorial din aprilie? Sa fie oare din cauza crizei financiare? Lipsa de personal sau criza de idei?…

 7. ninja says:

  cred ca e de vina vacanta 🙂

 8. Andrei Pavel says:

  “Nu am reusit sa multumim pe toata lumea. Dar din fericire nu asta ne-am propus. ” :))))
  foarte tare 😀