Americanii au fost pe luna

NASA nu a falsificat zborul pe luna. Asa cum se vede au gasit acolo si o pisica care se plimba prin praful selenar…

pisica de pe luna

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. Nick says:

  Da’ bine,fratzilor…e clar ca pisica este de-a locului..se vede de pe TERRA,ce naiba!Dupe cum puteti observa cu ochiu’ liber,este si de SASE ori mai usoara decat o matza normala,de pe Pamant!!!

 2. QuarTz says:

  Asta e photoshop? ca nu cred ca faceau ei imprudenta de a pastra poza asta … cu toate ca si eu sunt sigur ca nu a fost nici un zbor pe luna in 1969

 3. Alexandra says:

  Normal ca e o poza editata, altfel pisica ar pluti/ s-ar dezintegra. 🙂

 4. Alexandra says:

  In alta ordine de idei, nici eu nu sunt singura ca am ajuns pe Luna. Oricum, poza cu matza e editata sigur, insa autorul acestei mici farse bate apropo-ul cum ca… Luna e si va fi in continuare, pentru ceva timp, un teritoriu virgin.

 5. madalin says:

  eu unu nu cred ca au fost pe luna in 1969 si cred asta sigur….si pe deasupra mai e si poza asta…cum statea pisica aia acolo…adica ea nu respira…pe deasupra ar plutii…si oricum ramane si poza aia cu steagu americii…unde steagu americii e batut de vant,,,,de unde vant pe luna…in fine….photosop cateva studiouri bine facute si asta e tot

 6. ariana says:

  cum sa fie o mata pe luna?!
  shi oricum nu stiu sigur daca este adevarat..
  pt ca steagul pluteste..
  shi pe luna nu ste oxigen

 7. Crysty says:

  Cum pisici lui sa fie o mata pe luna si cum a ajuns acolo doamne iartama este normal ca poza aceia este falsificata

 8. Abbadon says:

  Poza asta evident ca e facuta dar sa lasam acuma asta
  Nimeni si nicioadata nu s-a ajuns pe luna degeaba ne mai aburesc americanii ca au fost ca nu stiu ce , Dumnezeu cand a facut “Luna” nu a lasat pe nimeni s o calce asta`i clar ce atatea discutii cine crede prostia asta ca “Americanii au fost pe luna” e un credul si un om de nimic, pana si faptul ca steagul flutura e un indiciu ca ne-a mintit si inca ne mint cu porcariile lor sa se duca si pe “Soare” sa vedem care ajunge sa faca o poza si acolo.
  Cum de “Soare” nu ne putem apropia asa si de “Luna” deci in fond nu se poate ajunge pe “Luna” ! Luna nu e facuta sa o calce omul la fel si Soarele astea doua minunatii nu le calca “spurcatul si pacatosul de om”
  (NIMENI SI NICIODATA NU A CALCAT LUNA)
  (americanii au vrut sa para mai interesanti prin asta;
  si multi mau crezut si imi pare rau de asta , imm pare rau ca
  sunt oameni asa de creduli)
  Americanii a pus lumea la test : “Ce au zis ei ? ” – Daca cred asta o sa fim renumiti si mari asa ca orice le vom zice vor crede , vor crede orice daca am fost capabili sa ajungem pe luna.
  Cei de la NASA au controlul asupra lor si orice vor zice ei noi lumea ii vom crede , daca ei zic ca in 2021 sau 2032 va fi sfarsitul lumii “NOI” ii credem ei isi permit orice abureala sa o zica ….daca ma`ti inteles . . .

 9. Abbadon says:

  Asupra lumii”*_

 10. ARKTUNS says:

  Ii dau dreptate lui “Abbadon” asa e.
  Nimeni nu a fost pe luna niciodata.
  Faza cu “Americanii au fost pe luna” e FALS…
  Nu se poate ajunge pe Luna.
  Aia de la NASA spun si adevaruri dar majoritatea minciuni din ce spun.
  Organizatia NASA o sa ajunga suprema pe parcursul anilor o sa faca multe lucruri ca sa impiedice si sa intunece mintea omului dar nu reusesc sa impiedice la toata lumea , pentruca cine citeste Biblia acuma , in vremurile alea care or sa vina o sa`si dea seama de anumite lucruri si nu o sa creda ce i se spune sau ce aude , sau ce vede.

 11. NicoLe says:

  Foarte mai dreptate au cei doi -abbadon si arktnus- , bravo imi place cum ganditi si asa e ! , nimeni nu a ajuns pe luna si nici nu o sa ajunga vreodata !

 12. Zoe says:

  Sunt multi care cred acest lucru eu una zic ca o minciuna nu a fost nici un american nimic pe luna

 13. zurudugrius says:

  poza e facuta nu cred si nu e adevarat acest fapt !

 14. zurudugrius says:

  Tipu care a facut poza i`a reuist BRAVO ! ai facut`o bine zici ca e adevarata dar din pacate (pentru tine) noi nu credem si nu incerca sa duci lumea in ratacire . . .

 15. cristina says:

  In primul rand poza asta e facuta pt amuzament.In al doilea rand, oamenii, NU AMERICANII,au fost pe Luna. Nu trebuie latai ‘americanii’ ca niste tipi misto care se dau mari cu ce prostii au mai facut. Ei sunt simpli oameni, ca si noi. Nu numai ei au fost in spatiu, ci si rusii. Ma rog, revenind la probleme, voi nu aveti dovezi clare pentru care sa argumentati aptul ca ‘ei’ nu au fost in spatiu. Spuneti asta doar ca sa fiti impotriva, mai smecheri. Daca sa zicem, nu au fost in spatiu, atunci cum de stiu atat de multe lucruri despre el?? Este prea mareata ideea pentru a fi o minciuna. Nu luati spatiul ca ceva gen zanele, pentru ca noi suntem in spatiu, noi suntem creatia lui Dumnezeu, din pulbere de stele.

 16. cristina says:

  In plus, omul este curios din fire, asa l-a facut Dumnezeu. De aceea el vrea sa cerceteze.