Concurs: castiga un laptop Acer Aspire

Mugur Frunzetti (fost actionar la marketonline) organizeaza un concurs pe blogul personal.

Tema concursului: Ce ati vrea sa cumparati online in Romania si nu aveti de unde? Ce ati vrea si nu gasiti? Sau, daca ati lansa un magazin online, pe ce nisa l-ati lansa? Si de ce? Si mai ales cum?

Premiul concursului: Un laptop Acer Aspire AS5516-5474, evident nou, sigilat si cu garantie.

Acer Aspire AS5516-5474

Ce se va urmari in aprecierea participantilor: originalitatea ideii, corecta apreciere a pietei si a cererii si, mai ales, completa si corecta prezentare a motivatiilor si modalitatilor pentru care si cum ati lansa un magazin online de succes pe nisa aleasa.

Cum va functiona concursul si cum se vor da premiile? Puteti adauga propunerea voastra ca un comentariu la acest post sau puteti sa trimiteti un e-mail la mfrunzetti(at)yahoo.com. Puteti include linkuri, poze, html, statistici, tabele si orice altceva este util si interesant pentru a va sustine opinia.

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. iulieu says:

  Sau cum putem iesi din criza pe spatele fraierilor care n-au bani dar le umbla mintea…faza e ca se va gasi una din idei sa fie ok… profit de milioane de dolari contra un laptop…pfff

 2. Alexandra says:

  @iulieu: Ma tem ca asa e… Eu as participa, cu mentiunea ca toate drepturile asupra eseului (ideii exprimate) sa-mi apartina mie si numai mie… plus alte implicatii de copyright sau ce alt drept mai trebuie in cazuri din acestea.

 3. Alexandra says:

  Revin. Am invatat in facultate ca asupra unei idei nu se poate cere drept de autor, decat daca se afla pe un suport palpabil (inclusiv hard disk). In concluzie, se poate cere drept exclusiv asupra a ceea ce ai scris. 😉

 4. vasilica says:

  @iulieu ai perfecta dreptate! anumite persoane care au diferite afaceri (si nu le mai merg!) incearca sa profite de ideiile atora, arucind cite o “chifla” la inaintare, fireste, pentru amagire…

 5. teo says:

  cine nu ar doei un leptop acer si eu as vrea unul

 6. Monnelle says:

  Ar fi ideal sa poti cumpara online orice fel de produs!!:)

 7. Manea Andrei says:

  As fi foarte incantat daca asi castiga acest laptop dar de fiecare data cand particip la concursuri de genul acesta nu castig iar sper ca acest post sa fie cel castigator!

 8. Sara aa says:

  deocamdata este un inceput , nu sunt foarte multe , dar macar unii au avut curajul sau norocul sa deschida aceasta afacere.dar nu este sigur , orice , oricand care este priceoput poate prelua date de contact ale persoanei care a comandat ceva . deci eu mi-as dori mai multa siguranta la aceste magazine on-line:)

 9. Kons says:

  Sunteti invidiosi?
  Faceti voi afacerea.
  Oricum totul este pur teoretic la inceput.Daca a-ti auzit de business plan, si inainte de asta de Marketing ati fi mai suspiciosi.
  VEDETI CE SITE ARE AFACERI DE SE FAC TZANDARI MONITOARELE CAND SE DESCHIDE SITE-UL!
  Am o afacere care are foarte multe sanse sa rastoarne ierarhia in vanzari online.Mi-e teama s-o spun aici.Se bazeaza pe principii simple, daca sunteti cunoscatori in Managementul Riscului atunci putem vorbi!

 10. Ilie says:

  Dumnezeu e cu mine si stiu ca daca vrea sa castig- castig, si daca nu nu castig.