India, factura, gScreen

Agentia spatiala Indiana a abandonat misiunea spatiala care avea drept scop cercetarea satelitului natural al pamantului (adica Luna…) la o zi dupa ce a pierdut contactul cu misiunea care trebuia sa dureze doi ani. Probabil ca au cantat ceva si au plecat acasa…

P. Morgan Brown din California a avut o surpirza neplacuta cand a venit acasa din vacanta petrecut in Indonezia: o factura telefonica de 8000 de dolari. Roamingul inca e scump in America.

Gscreen Computers (o firma din Alaska) a lansat un laptop cu doua ecrane. Acest laptop nu este precum cel prezentat de ASUS la Cebit. Notebook-ul celor de la Gscreen Computers are doua ecrane de 15.4 inch, procesor Intel Core 2 Duo P8400 2.26-GHz, 4 GB de RAM, HDD de 320GB si placa video NVIDIA GeForce 9800M GT cu 512MB memorie dedicata. Ruleaza cu Windows 7.

gScreen

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. Alexandra says:

  Banuiesc ca in titlu trebuie inlocuit “India” cu Indonezia. Ori in text “Indonezia” cu “India”. Care o fi?

 2. adina says:

  cred ca India face parte din prima stire: “Agentia spatiala Indiana” adica Agentia Spatiala Nationala din India. cred eu

  1. PCNews Team says:

   Multumim pentru raspuns Adina, asa este 🙂 Trebuia noi sa fim mai clari in exprimare.

 3. Alexandra says:

  Asa e. Multumesc Adina.

 4. Gigi Kent says:

  Si cum mergi cu …”laptoul” asta pe strada mey? Cum inkid aia doua ecrane la un laptop? Au uitat sa zica, asa-i?

 5. raducu says:

  nici nu stiam ca indienii au nave spatiale. le decoreaza cu pene?

 6. Alexandra says:

  @raducu: De data aceasta, ai comis-o! Indienii sunt in India. “Indienii” americani (nativi americani) sunt alta mancare de peste. Ultimii au fost numiti “indieni” de catre Columb, care, descoperind America, a crezut ca a ajuns in India, ergo i-a numit pe bastinasi “indieni” (in mod eronat, bineinteles).