Wireless, Gmail, Skype

Energia electrica wireless nu mai este SF. Energia electrica fara fir functioneaza deja in laborator si intr-un an o sa fie disponibila pentru toata lumea. Abia astept sa scap de toate firele si incarcatoarele de la laptop si telefoanele mobile. Din pacate mai avem de asteptat deoarece in acest moment prin transferul curentului electric wireless se pierde cam jumatate din energie si nici nu e clar daca afecteaza sanatatea celor din jur.


energie wireless

Google si-a cerut scuze pentru problemele tehnice cu serviciul gmail care au lasat 36 de milioane de utilizatori fara email timp de o ora si jumatate. Google a promis ca acest lucru nu se va mai intampla.

Dupa ce eBay a sperat sa cucereasca lumea prin achizitionarea serviciului Skype, la inceputul lunii au vandut 65% din actiuni pentru 1.9 miliarde de dolari. Nu e deloc rau pentru o vanzare pe timp de criza.

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. sorin says:

  Toata lumea a urlat ca antenele de telefonie mobila produce radiatii periculoase si care le afecteaza sanatatea. Si acuma accepta cu bucurie transferul de energie electrica prin wireless. Adica o doza de radiatii de sute si mii de ori mai mare decit antenele de telefonie mobila. Chiar ca oamenii sint prosti, pentru ca e cit se poate de clar ca judecata lor lipseste cu desavirsire.

 2. Ed___ says:

  daca telefonia mobila este necesara, si internetul wireless, ideea de a lua engergie wireless cu asa mari pierderi este o tampenie curata.

  adica sa nu vrei sa pui un fir in priza trebuie ca sa cheltui dublu energiei electrice… spune tot.

  si intrebarea vine: daca deviceurile cu incarcare wireless nu cumva atenueaza (mananca) energia undelor pentru mobile, radio, wireless network, etc?

  ar fi culmea sa vrei sa iti incarci laptopul wireless si sa nu mai ai acces la netul wireless din aceasta cauza…