Editorial

Incepe SuperBlog 2009

Agentia de PR SwissPlan.biz a pregatit un comunicat de presa pentru SuperBlog 2009. Va redam pe scurt ideile principale din comunicat:

Competiţia de blogging SuperBlog revine în a doua ediţie cu şi mai multe premii pentru bloggeri şi, în premieră, şi pentru cititorii acestora. Găzduit de www.pcnews.ro în perioada 15 octombrie – 14 decembrie a.c., SuperBlog 2009 are ca sponsori companii de mare calibru, pregătite să recompenseze creativitatea bloggerilor cu premii în valoare totală de peste 12.000 USD.

superblog2009_mic

După un SuperBlog 2008 în care marele premiu de 10.000 $ a stârnit mari patimi şi controverse în blogosfera românească, anul acesta, organizatorii şi sponsorii competiţiei cresc şansele şi, totodată, echilibrează câştigurile pentru bloggerii participanţi. Astfel, cei mai inspiraţi şi prolifici participanţi la SuperBlog 2009 vor putea câştiga, în urma jurizării realizate de sponsori, premii în valoare de 1.500 USD pentru locul I, de 1.000 USD – locul II şi respectiv de 500 USD pentru locul III. În plus, premii zilnice de câte 100 USD îi aşteaptă pe “bloggerul zilei” şi de 50 USD pe cititorii acestuia.

Acţiunea SuperBlog 2009 este sponsorizată de ASUS, Toyota, AMD, Real Hypermarket, Hostway România, Quelle, Tara Fashion, TNT Games, Prooptiki România, Edimax şi PCGarage.ro.

Parteneri media: XtremPC, BPP, Tech în Style, Connect, www.121.ro, RadioLynx.ro şi Arena IT (blogul care a câştigat marele premiu la SuperBlog 2008).

Organizatori: PCNews.ro şi SwissPlan.biz, cu sprijinul RACK.ro şi al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti.

Declaratia PCNews referitoare la aceasta competitie: Dacă anul trecut SuperBlog era o încercare temerară de a crea sinergii între bloggeri şi sponsori, acum e deja o certitudine. Drept dovadă, acum, la a doua ediţie, ne sunt alături companii mari, lideri în domenii precum IT, hosting, pe piaţa auto, retail, vânzări prin catalog etc. şi ne aşteptăm la o participare efervescentă în rândul bloggerilor. SuperBlog 2009 se adresează celor mai competitivi bloggeri, adevăraţii formatori de opinie ai blogosferei

23 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai populare

To Top