SuperBlog 2009: proba nr 3 (optional)

Astazi avem o proba optionala si mai tarziu, pe seara o proba obligatorie. Reamintim ce inseamna proba optionala si de ce sunt foarte importante probele obligatorii:

Proba obligatorie – Pentru a intra in posesia premiilor castigate pe parcursul concursului (sau unul dintre cele trei mari premii) trebuie sa ai la final toate probele obligatorii completate.
Proba optionala – Pentru a intra in posesia premiilor castigate pe parcursul concursului pot sa iti lipseasca una sau toate probele optionale.

Prin urmare: Probele optionale se contorizeaza la clasamentul final, iti pot aduce premii dar nu sunt obligatorii. Ramane decizia ta daca vrei sau nu vrei sa participi la probele optionale.

Proba optionala de astazi:
Scrie un articol pe blogul tau cu tema: 5 lucruri de care blogul meu are nevoie

Condiţii obligatorii:
Trebuie să includeţi în articol:

1. Numele hostway

2. Un link catre http://www.hostway.ro

3. Un link către PCNews prin care să anunţaţi că acel articol este scris pentru acest concurs;

Trimiteţi către concurspcnews@gmail.com un email cu link-ul catre articolul publicat de voi şi subiectul hostway si in contul de superblog introduceti link-ul catre articolul vostru. Daca nu aveti cont va rog sa ne contactati urgent!

Termen limita: 22 Octombrie ora 23:59

Juriul de astazi: Ioana Hreninciuc si Alexandru Bordei de la Hostway.
Proba aceasta este OPTIONALA.

hostway

Despre Hostway Corporation si Hostway Romania

Hostway Corporation este una dintre primele 3 companii de hosting din lume, care ofera servicii de gazduire web, inregistrare domenii, colocare si hosting dedicat pentru mai mult de 600.000 de clienti din toata lumea. Fondata in 1998, Hostway s-a extins in 11 tari de pe 4 continente, avand birouri deschise in Chicago, Tampa, Austin, Vancouver, Londra, Paris, Amsterdam, Antwerp, Frankfurt, Hanovra, Sydney, Mumbai, Bucuresti si Sofia. Hostway opereaza in cele mai performante centre de date pentru a reduce complexitatea si costurile tehnologiilor web atat pentru afacerile mici, cat si pentru marile corporatii.

Filiala din Romania a fost lansata in martie 2006 si a devenit in scurt timp unul dintre cei mai importanti jucatori din piata locala de hosting. Suntem mandri sa lucram alaturi de branduri importante cum ar fi BRD, Trilulilu, GSP TV, CANCAN, Realitatea-Catavencu, National Geographic Channel Romania, care se alatura clientilor nostri internationali: eBay, Wikipedia, Sony Music, Coca Cola, PEPSICO, Wrigley Jr. Company, Disney, Fox News, KFC, Verizon, Comcast si multi altii.

“SuperBlog ni s-a parut o oportunitate buna de a ne apropia de blogosfera si de a sustine dezvoltarea ei. Ne bucuram sa putem contribui ca sponsori la o activitate care are un return direct pentru bloggerii talentati, care fac eforturi reale de a produce continut de calitate pentru public.” – Flaviu Radulescu, Director General Hostway Romania

“Am creat Blogway cu scopul de a oferi utilizatorilor obisnuiti posibilitatea de a-si crea un blog fara sa fie nevoiti sa intre in detalii tehnice de tipul achizitiei de domeniu, hosting sau teme de WordPress. De aceea l-am gandit ca un pachet complet de servicii, care reduce la minim timpul petrecut pentru personalizarea blogului. Practic, acum e mai usor sa iti faci si sa intretii un blog care te reprezinta.” – Alex Bordei, Product Manager Hostway Romania

Pentru mai multe detalii, vizitati www.hostway.ro.

Author: PCNews Team

Share This Post On

Submit a Comment