Fan Clubul Star Trek

Fan Clubul Star Trek s-a lansat online, saptamana aceasta, la adresa clubulstartrek.wordpress.com (ar fi meritat si ei un domeniu cu .ro dar asta este alta poveste) si este gata sa primeasca la bord cat mai multi iubitori de SF si potentiali comandanti de echipa pentru o expeditie fara precedent in universul Star Trek.

Enterprise StarTrek

echipaj StarTrek

Cei care au luat aceasta initiativa laudabila sunt prietenii nostri de la Prooptiki.

StarTrek

nero StarTrek

Si daca ati facut greseala sa nu vedeti pana acum Star Trek XI va puteti repara pacatul deoarece Star Trek XI este disponibil acum pe DVD si Blu-ray impreuna cu urmatoarele materiale-bonus: comentariile regizorului J.J. Abrams si ale “echipajului” de la bordul Star Trek XI: producatorii Bryan Burk si Damon Lindelof, scenaristii Alex Kurtzman si Robert Orci; minifilmul “O Noua Viziune” si scene amuzante din timpul filmarilor. Filmul este disponibil in hypermarket-uri si magazine de profil la un pret recomandat de 49,9 lei.

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. marius says:

  pai cum ma inscriu in facn club? ce link ati dat voi aici e un simplu blog de pe care nu aflu mai nimic.

 2. Damian says:

  da, cam nasol. idee buna, pusa in practica romaneste

 3. Albert says:

  Salut, Marius!
  Salut, Damian!

  Ne bucura interesul vostru fata de aceasta initiativa si speram sa va avem alaturi in club. Am publicat mai devreme si informatiile privind inscrierea, iar acestea se pot accesa la http://clubulstartrek.wordpress.com/category/membrii-clubului-star-trek/

  Cu bine,
  Albert