Oferta Orange de sarbatori

Iarna aceasta Orange vine cu o provocare pentru piaţa telecomunicaţiilor din România şi propune zilnic câte o ofertă specială clienţilor săi pana la la 15 ianuarie 2010.

De Sărbători, clienţii Orange îşi pot alege online cadourile pentru ei şi pentru cei dragi, deoarece în magazinul online găsesc în fiecare zi câte o ofertă specială-surpriză.

De exemplu, doar astăzi telefoanele Nokia beneficiază de o reducere de 30% dacă sunt cumpărate împreună cu un abonament. De ziua Delfinului, clienţii care aleg un abonament Delfin primesc 1.000 de mesaje scrise ca să îşi felicite prietenii de Sărbători. Ziua abonamentelor de internet aduce clienţilor 50% reducere la abonament timp de un an, iar de ziua bradului, orice abonament nou este însoţit de un voucher de 50 de euro care poate fi folosit la cumpărarea bradului de Crăciun.

oferta orange

‘Observăm deja că numărul comenzilor şi traficul în magazinul online sunt vizibil influenţate de apropierea sărbătorilor de iarnă. Ne aşteptăm ca noul concept de ofertă, de tip „flash sales”, să facă din decembrie 2009 cea mai bună lună de vânzări din istoria magazinului online Orange’ a declarat Robert Anghel, Online Marketing Manager Orange România.

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. Berilac says:

  Voi cu cine votati in turul al doilea?

 2. Gabriel says:

  Nu-i rea oferta asta Delfin

 3. Gabriel says:

  @ Berilac Omule, tu te uiti pe site de IT si intrebi de politica? Ce-aveti fratilor? Vrei politica, intra pe site-uri si blog-uri de politica, vrei IT, stai aici dar las-o naibii de treaba, nu ti-ajunge cata politica e la televizor?

 4. Iulieu Baia Mare says:

  Off topic : decat Geoana , mai bine Base
  On topic:Ofertele orange sunt praf in ochii prostilor.