Oferta Vodafone de sarbatori

Dupa ce Orange si-a anuntat oferta de sarbatori nu a trecut mult timp si a venit randul Vodafone:

„Noua oferta speciala de sarbatori aduce utilizatorilor Cartelei Vodafone numeroase avantaje si cele mai variate optiuni, pentru a fi mai aproape de prieteni si de cei dragi. Clientii nostri pot alege oferta care li se potriveste cel mai bine, fie ca este vorba despre minute sau SMS-uri in retea, minute nationale sau trafic de Internet. Cu noile extraoptiuni de Internet, utilizatorii pot sa comunice mai usor cu prietenii, pe email sau prin platformele sociale online, direct de pe telefonul mobil. Flexibilitatea si beneficiile acordate pentru grupurile de prieteni sunt in continuare avantajele de care se pot bucura clientii nostri, la activarea Cartelei Vodafone. In plus, in apropierea sarbatorilor de iarna, clientii nostri pot face o bucurie prietenilor, daruindu-le, fara niciun cost, mesaje sau trafic pentru acces la Internet”, a spus Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

oferta vodafone

Cu noua oferta de sarbatori, toti utilizatorii Cartelei Vodafone, clienti noi sau deja existenti, isi pot activa, prin apel gratuit la *147#, extraoptiunea de 5 Euro credit / luna, pentru a beneficia de 700 de minute in retea, 700 de SMS-uri in retea si 70 de minute nationale sau internationale*.

Clientii care activeaza Cartela Vodafone pot alege pana la 3 prieteni pentru a beneficia impreuna de bonusuri constand in sute de minute gratuite. La orice reincarcare a Cartelei Vodafone de catre unul din prieteni, toti membrii grupului primesc minute bonus pe care le pot utiliza impreuna: 200 de minute bonus la orice reincarcare a unuia dintre cei patru prieteni si 800 de minute bonus in total, la reincarcarea Cartelei Vodafone de catre fiecare membru al grupului de patru membri.

Utilizatorii Cartelei Vodafone au la dispozitie doua extraoptiuni promotionale, pentru a se bucura de navigare pe Internet, acces la email si la comunitatile online preferate, direct de pe telefonul mobil, oriunde si oricand:
– extraoptiunea Vodafone Internet pe mobil ofera utilizatorilor Cartelei Vodafone 500 MB trafic lunar, cu 3,99 Euro credit / luna;
– extraoptiunea Vodafone Email pe mobil include 200 MB trafic lunar, cu 1,99 Euro credit / luna. In prima luna, clientii beneficiaza de aceasta extraoptiune gratuit.

Cu noua oferta speciala de sarbatori, utilizatorii Cartelei Vodafone pot face cadouri surpriza prietenilor si celor dragi, constand in SMS-uri sau trafic pentru acces la email si Internet. Astfel, in fiecare saptamana, clientii pot darui, fara niciun cost, 20 de SMS-uri in retea sau 15 MB trafic pentru acces la Internet, unui alt utilizator al Cartelei Vodafone. Cadoul oferit nu consuma din SMS-urile si traficul incluse in extraoptiuni si este valabil 24 de ore.

Clientii pot alege, de asemenea, doua pachete cu telefon si Cartela Vodafone, la preturi speciale:
– Pachetul cu Nokia 1662 si Cartela Vodafone cu credit initial de 4 Euro, la 179 RON/pachet (TVA inclus);
– Pachetul cu Samsung E1120 si Cartela Vodafone cu credit initial de 2 Euro, la 149 RON / pachet (TVA inclus).

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. MoneyWatch says:

  In continuare Vodafone isi bate joc de posesorii de abonamente, care sunt net dezavantajati fata de cei cu cartele.

 2. Iulia says:

  Total deacord… sunt un astfel de abonat. Am vrut sa renunt la abonament ca sa imi iau cartela, care este net superioara… din pacate nu pot renunta la abonament pana in mai 2010 pt ca se pare ca mi-au facut ei o prelungire pe 2 ani… nu mai stiu exact cu ce “ocazie”.
  Vodafone chiar isi bate joc de abonati.

 3. Iulia says:

  Interesant… si cele doua comentarii care erau de ieri unde au disparut?
  Unul al meu si unul al lui Moneywatch! Sau nu avem voie sa ne spunem parerea despre Vodafone?

 4. Iulia says:

  Mda… o fi fost vreo eroare! Mie nu imi mai apareau si acum uite-le.

 5. juju says:

  sunteti niste fomisti!ne trageti in piept la abonamente.va bateti joc de clienyii fideli.abia astept martie 2010 sa termin contractul si sa va parasesc cu numar cu tot

 6. juju says:

  sunteti niste fomisti! ne trageti in piept la abonamente.va bateti joc de clienyii fideli.abia astept martie 2010 sa termin contractul si sa va parasesc cu numar cu tot

 7. juju says:

  ce faceti mafiotilor sotati mesajele le stergeti pe cele care nu va convin????comunistilor

 8. georgeta says:

  nr meu de telefon 0720195008 a fost desemnat de catre Compania Coca-Cola,ca fiind castigator s1 am descoperit mesajul abia azi,telefonul avand acumulatorul descarcat complet.Va rog ajutati-ma sa intru in posesia premiului,multumesc mult.G.Diaconu