Clasament SuperBlog2009

Dupa mai bine de jumatatea concursului ne prezentam si noi cu un clasament. In timp real asa cum am promis. Clasamentul Superblog 2009 este disponibil la voi in cont. Trebuie doar sa apasati pe link-ul clasament

clasament

Mai mult, daca esti logat poti sa vezi detalii despre notele obtinute de participanti. Succes!

clasament super

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. PCNews, Avand in vedere chestia cu toata lumea stie toate notele, propun in felul urmator: comentariul castigator al blogarului zilei, sa fie ales dintre cele existente pana la data corectarii, ca sa se evite astfel situatia in care toata lumea se buluceste cu pareri, la cel cu 100 de puncte.
  Astfel, blogarul poate sti daca articolul lui e apreciat pe drept, sau doar din interes!

 2. zahdiva1 says:

  De acord cu Iulia. 😛

 3. Mihai says:

  Super fain ca avem un clasament, finally. Multumim. Desi mai mult rau mi-am facut citind articolele de 100 de puncte ca tot nu am prea inteles ce se puncteaza. Dar nu asta conteaza.

  Totusi, dupa cum am mai scris si in alta parte, eu sunt de acord cu un clasament in care sa se tina cont de nota medie per articol, nu de suma punctajelor. Am mai explicat o data ca nu mi se pare deloc corect ca numarul de probe optionale sa fie dublu fata de probele obligatorii, si tocmai pentru ca sunt asa de multe este incorect sa se adune la punctajul de la probele obligatorii. De ce? Pentru ca in situatia data o persoana cu 60 de puncte per articol (si care a scris la fiecare proba) va fi in clasamentul final inaintea unei persoane care a scris doar la probele obligatorii si care a primit 95 de puncte per articol. Adica totusi, am pornit ca se cauta calitate in concurs, nu cantitate! Iar calitatea o poti vedea dupa nota medie per articol.

  Se aude, dragi organizatori? Sper ca nu vreti sa premiati dupa nr de linkuri, pardon, dupa numarul de articole ci dupa calitatea lor.

 4. Blogatu says:

  O sa revin si eu 🙂

 5. Nu este o tragedie daca se cere SI cantitate, SI calitate. Iar concursul se mediatizeaza catre potentialii sponsori si prin numarul de articole si linkuri.

  Tehnic si practic, cine doreste sa concureze doar la bloggerul zilei, poate ataca in mod serios probele care i se par cele mai la indemana. Si dupa ce castiga bloggerul zilei, poate sa faca articole de 2 propozitii la probele strict obligatorii pe 14 decembrie, la final.

  Din ce observ insa, primii 10 au punctaje medii peste 70 si chiar 80, adica oricum ne asezam tot la coada stam. 🙂

 6. FELICIA says:

  PC News, punctele “bonus” pentru cei harnici la inscrierea in concurs vor fi adunate la sfarsit, la clasamentul final?

 7. PCNews Team says:

  @ FELICIA- da, se aduna la sfarsit.