Diferenta dintre un PC si un Mac

Care este diferenta intre un PC si un Mac avand in vedere ca Apple a trecut de mult timp la o arhitectura hardware de PC ? Raspunsul este simplu: pretul.

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. Doua lucruri: si Mac Pro-ul este upgradabil si nr. doi: ia mai vedeti si voi ce softuri vin cu acel PC si cat sunt ele de bune vs. softurile Apple. Va rog nu faceti articole de 2 randuri fara informare. S-a mai uitat si BlueTooth-ul si multe alte chestii care ar costa in plus la PC … ce ar fi daca la acel PC care “can become a Mac” se pun softurile Apple … va spun eu … sare pretu’ cam tot pe acolo … si apoi mai ii o chestie faina … carcasa neagra ii din tabla … cea de la Mac ii din Aluminiu … cum se disipa oare caldura prin tabla si cum prin aluminiu … sa mai spun in continuare si altele?

 2. PCNews Team says:

  @ Adrian din Arad – articolul este in categoria FUN 🙂 la multi ani si tie

 3. fazedure says:

  este normal sa fie o diferenta (brand, garantie, sistem de operare). nu stiu daca aceasta diferenta afisata in foto este reala dar pare cam exagerata.
  .-= Cel mai recent articol scris de fazedure blog ..Video cu betivi =-.

 4. yeah … da’ de aia tot ii exagerat …
  .-= Cel mai recent articol scris de Adrian din Arad pe blog ..Biblia si cartile de capatai =-.

 5. keltoighost says:

  Diferente sunt o gramada intre astea doua sisteme… nu doar pretul. Mac-ul este, fie ca se recunoaste, sau nu: the future.

 6. petrică says:

  Io cred că la bază, amândouă costă la fel. Diferenţa aia de 5900 de dolari e şpaga care-l convinge pe Mac să se transforme în PC. Adică ţine de obrazul lui, cum ar veni… 😉 😀

 7. Zoli says:

  Nici eu nu vad prea mare diferenta lol 🙂
  .-= Cel mai recent articol scris de Zoli pe blog ..Locuri de munca in strainatate – sudori argon – Germania =-.

 8. arondutzu says:

  Vb dar nici unul dintre voi nu a pus mana pe un mac in viata lui.. puneti mana pe un mac si discutam dupa… Este exact ca si cum ai avea o virgina de 18 ani la tine in pat si’i urmaresti conturul corpului cu degetzelul vs norica nicolau =))

 9. @arondutzu: … hmm … avand in vedere ca eu tastez de pe un MacBook … ca am iPhone 3G, AEBS, vreo 5 iPod-uri si ca vand ca si dealer autorizat, fac service si invat moca alti oameni sa utilizeze Mac OS X … ma intreb … nu crezi ca mangai zilnic cate un Mac? 😛
  .-= Cel mai recent articol scris de Adrian din Arad pe blog ..Google Nexus One =-.