Google Nexus One

Google a lansat astazi oficial telefonul Google Nexus One. Este primul pas Google in directia telefoanelor mobile. Google Nexus One intra in competitie directa cu iPhone dar are ceva avantaje logistice. De exemplu Google Nexus One este disponibil atat fara contract (530 de dolari) cat si la 180 de dolari cu abonament T-Mobile.

Dupa T-Mobile, Vodafone va fi urmatorul operator care va oferi in Europa Google Nexus One, iar Verizon in Statele Unite.

Ce OferaCe ofera Google Nexus One :
– ecran touchscreen de 3,7 inch
– camera foto 5 megapixeli
– Wi-Fi
– accelerometeru
– compass

Video Google Nexus One:


Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. Schoky says:

  E bun telefonu? Adica, poate sa ajunga sa in intreaca pe iPhone ? Merg jocurile pe el si daca da ce tip de jocuri?
  .-= Cel mai recent articol scris de Schoky pe blog ..Turul II: Start! =-.

 2. PCNews Team says:

  O sa fie greu sa intreaca iPhone dar pana acum cam tot ce si-a propus Google a reusit. Google Nexus One merge pe sistem de operarea Android, asa ca jocurile compatibile cu Android o sa mearga si pe Google Nexus One

 3. Schoky says:

  Okay, eu o sa im iiau in iunie pentru ca am vazut ca o sa il bage de la vodafone si asa e bine. :), sper din tot sufletu’ sa nu se mareasca pretu pana atunci ca acuma trebuie sa bag banii in chitara 🙂 … ce crezi, se va mari?
  .-= Cel mai recent articol scris de Schoky pe blog ..Turul II: Start! =-.

 4. alex_sandu says:

  cum sa intreaca iphoneu?google e brand asa mare ca si apple?c’mon, hai sa nu glumim cand spunem Google Beats Apple.Vreau sa zic, apple la ora asta au cele mai mari vanzari in lume la capitolul iphone si nu numai.Are google calculatoare asa tari ca si apple?Sigur, in vreo 50 de ani poate, da nu garantez nimic:))
  .-= Cel mai recent articol scris de alex_sandu pe blog ..Vis Pe Note =-.

 5. i4ever says:

  Nu cred ca acest gadget Google va intrece iPhone. Cel putin nu acest model. Poate generatiile viitoare vor avea vreo sansa , dar in mod sigur acesta nu.
  .-= Cel mai recent articol scris de i4ever pe blog ..Microsoft modifica Word =-.

 6. Schoky says:

  @alex_sandu
  Adevarat, Mac-urile de la Apple nu vor f inrecute de nimeni, dar aici este vorba de telefoane, iar tehnologie iPhone-ului toti inearca sa o intreaca, iar acuma sa recunoastem, iPhone vs Google Nexus One este o batalie stransa, eu totusi cred ca are sanse… Oricum, Google rocks si sunt sigur ca o sa castige o gramada de bani pe telefoanele astea din cauza ca sunt cel mai cunoscut motor de cautare, eu o sa imi cumpar un Google Nexus One, am fost convins de catre videourile lor
  iPhone nu o sa mai aiba aceleasi vanzari pentru ca apare Google Nexus One si pe CNN si alte canale toti spun ca o sa fie o “batalie” intre aceste telefoane… Anyways, eu cred ca are sanse sunt doar cateva chestii pe care cred ca nu le poate invinge…
  .-= Cel mai recent articol scris de Schoky pe blog ..URL pe poze ! =-.

 7. moss says:

  God…voi vorbiti serios cand ziceti ca IPhone e mai bun ca Nexus One?! Bai fratilor, in afara de multitouch IPhoneul nu are absolut nimic in +. Nexus One are procesor, ecran, camera, sistem de operare, gps (absolut tot tot) mai bune.