Primul notebook 3D din lume

ASUS G51J 3D este primul notebook notebook 3D din lume. Poate multi dintre voi o sa reactioneze la aceasta afirmatie si o sa spuna ca au auzit ca ACER a lansat cu putin timp in urma un notebook 3D. Afirmatia este in parte adevarata dar tehnologia NVIDIA 3D Vision folosita de ASUS este mult superioara tehnologiei 3D TriDef folosita in notebook-ul Acer Aspire si prin urmare noi consideram ca ASUS G51J 3D este cu adevarat un notebook 3D.

Ca sa intelegeti mai bine putem sa facem un clasament al experientei 3D:

Locul 1: ASUS G51J 3D
Locul 2: IMAX
Locul 3: Cinema 3D
Locul 4: Acer Aspire 3D

notebook 3d

Filmele 3D vizionate cu ASUS G51J 3D se vad foarte clar, cu mult peste calitatea intalnita la cinematograful 3D, iar jocurile 3D compatibile (cum ar fi Avatar si Batman) iti dau senzatia ca esti acolo, in mijlocul evenimentelor

Asus G51J 3D

Care este misterul tehnologiei 3D folosite? Precum si in cazul televizoarelor 3D, NVIDIA 3D Vision foloseste ecrane LCD care functioneaza la 120Hz si ochelari care obtureaza rapid cate un ochi. Astfel apare senzatia de profunzime, foarte reala si neobositoare.

Asus G51J 3D notebook

Merita un notebook 3D? Pretul nu este mare pentru o tehnologie noua si ne asteptam sa scada pana la un nivel mult mai accesibil. Dupa ce te joci sau vizualizezi filme sau poze 3D pe acest notebook cu greu te mai intorci la un notebook normal. Prin urmare verdictul nostru este: daca ai posibilitatea incearca-l si ai sa constati singur cat de mult o sa ti-l doresti.

ochelari 3D

PCNews Verdict: 10/10 Primul notebook 3D din lumea nu putea sc─âpa “nepedepsit” de noi cu un premiu ­čÖé

Gold Award

Pret ASUS G51J 3D: Incepand cu 6399 RON (inclusiv TVA) si cu jocul Avatar 3D Game inclus.

ASUS G51J 3D va fi disponibil la emag si Media Galaxy in circa 4 saptamani.

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. mes amis, separati comunicatul de presa de notiunea de review… cei de la go4it, unde prin excelenta ASUS a fost primit de fiecare data cand a lansat ceva inovativ (de exemplu media playerul hdp-r1), readuc acest laptop cu picioarele pe pamant, printr-un review in care l-au utilizat efectiv.

  Concluziile go4it sunt cu bune si cu rele, dar deocamdata mai e (destul de) mult pana departe. ­čÖé

  ­čÖé
  .-= Cel mai recent articol scris de Bogdan MoneyWatch pe blog ..Cum, cand si cat sa economisesti cumparand un laptop? =-.

 2. PCNews Team says:

  @ Bogdan: am avut notebook-ul in redactie pentru 3 zile si experienta 3D a fost remarcabila. Daca vrei putem vorbi cu cei de la ASUS sa-i vizitezi la sediul lor si sa-l testezi chiar si tu pe viu si dupa aceea poti sa spui daca noi avem dreptate sau cei de la go4it. Sigurul lucru pe care l-am fi putut critica daca am fi vrut sa fim carcotasi ar fi fost autonomia dar cine se asteapta la autonomie de la un laptop de gaming 3D ?!?

 3. Tomas says:

  Locul 1: ASUS G51J 3D
  Locul 2: IMAX
  Locul 3: Cinema 3D
  Locul 4: Acer Aspire 3D

  :))

  Ce slugarniceste suna asta.

  1. PCNews Team says:

   @ Tomas – noi am fost si la IMAX si la Cinema 3D, ne-am jucat si cu Acer Aspire 3D si cu ASUS G51J 3D. Acesta este clasamentul nostru, daca ai tu experimentat toate cele 4 optiuni 3D si ai alta opinie te rog sa o spui.