Farmville aterizeaza pe Yahoo!

Dupa trei ani de declin, Yahoo! spera sa recupereze teren oferind utilizatorilor sai jocuri precum “Farmville,” “Mafia Wars” sau “Fishville”, foarte populare pe Facebook. Dezvoltate de Zynga, acestea inregistreaza peste 35 de milioane de jucatori zilnic si, prin parteneriatul cu Yahoo!, vor ajunge in atentia altor 600 de milioane de utilizatori Yahoo! din toata lumea.

Jocurile vor fi disponibile in toata reteaua Yahoo! (homepage, Yahoo! Games, Yahoo! Mail, Yahoo! Messenger) in cateva luni, fiind integrate in platforma Yahoo! dedicata aplicatiilor dezvoltate de terti. Astfel, utilizatorii vor avea acces la jocurile Zynga si la versiunile actualizate ale acestora direct din paginile Yahoo!.

Farmville

Dupa semnarea unor acorduri similare cu Facebook si Twitter, Yahoo! isi confirma si prin parteneriatul cu Zynga obiectivul de a-si apropia membrii retelelor sociale oferindu-le optiuni sporite de comunicare si divertisment. Yahoo! urmareste incheierea unor parteneriate similare si cu alti mari dezvoltatori online. Care au mai ramas?

Author: Sergiu-Matei

Share This Post On