Google Map in instanta

O femeie a actionat Google in instanta, cerand despagubiri de peste 100.000 $, dupa ce, urmand instructiunile oferite de Google Maps, a fost lovita de o masina.

Femeia se deplasa ca pieton pe un drum, urmand indicatiile Google Maps afisate pe telefonul Blackberry. Pana cand a ajuns la un drum de tara, fara trotuar. Totusi, n-a cautat alt traseu catre destinatie si – ghinion! – a fost lovita de o masina.

Google Map

Serviciul cartografic al Google mentioneaza ca se afla inca in dezvoltare, fiind momentan disponibil in versiunea Beta, si ca informatiile oferite nu sunt neaparat precise, insa acest avertisment nu se afiseaza pe telefoanele Blackberry. Acum, Google trebuie sa raspunda in instanta pentru “prejudiciile fizice, emotionale si morale” invocate de reclamanta. Voi ce verdict ati da?

Author: Sergiu-Matei

Share This Post On

Comments

 1. GadgetNews says:

  Ar trebui sa i se ia dreptul la libera circulatie, nu sa i se dea despagubire pentru ca e neatenta. Ea insasi e un pericol public.
  .-= Cel mai recent articol scris de GadgetNews pe blog ..Un tata ocupat foloseste tehnologia =-.

 2. ninja says:

  corect

 3. PCNews Team says:

  @ GadgetNews – la americani cand vine vorba de justitie totul este posibil.

 4. Tony says:

  De acord cu @GadgetNews, aparatul iti zice pe unde sa o iei, e treaba ta se te asiguri ca nu treci strada ca si matele!
  .-= Cel mai recent articol scris de Tony pe blog ..Activitatea blog-ului =-.

 5. adrianv34 says:

  Vorba cuiva de mai sus, daca ea este toanta si nu stie pe unde umbla, ce vina au altii. Cred ca era cu ochii in telefon de nu a vazut masina venind!

 6. ninja says:

  verdicul meu ar fi : “femeie esti dusa cu capra…”