FIFA 11

Unul dintre cele mai cunoscute simulatoare sportive, FIFA 11, va încânta pasionații de jocuri rămași acasă să urmărească, în fața televizoarelor, campionatul mondial de fotbal. EA Sports, studioul care a produs acest joc, și-a însușit criticile și propunerile aduse de jucătorii pătimași reușind să creeze unul dintre cele mai frumoase jocuri de fotbal disponibile pe consolă și PC.

/>

Grafica este unul din punctele forte ale noului joc. Fețele fotbaliștilor sunt acum mai expresive și mai dinamice, corpul se mișcă mai mult reflectând acțiunea jocului. Personality+ este o nouă caracteristică a jocului, fotbaliștii fiind mai bine individualizați în cadrul scenei.

Sistemul Pro Passing va determina acuratețea paselor în funcție de îndemânarea cu care utilizatorul va controla gamepad-ul.
FIFA 11 va fi disponibil în magazine în a doua parte a acestui an în versiuni pentru: PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PC, PlayStation 2, Nintendo DS, PSP (PlayStationPortable) și pe mobil.


Author: cristi

Share This Post On

Comments

 1. zulu says:

  Sa speram ca de data asta o sa acorde ceva mai multa atentie variantei de PC. Pare interesant in orice caz.

 2. Cătălin says:

  Pro Evolution Soccer e cel mai bun(şi nu zic doar eu) simulator de fotbal pentru PC. Însă FIFA e mult superior pe console precum PS3 şi XBOX360(varianta de PSP e foarte apropiată de cea pentru PC).
  Să sperăm că EA va acorda mai multă atenţie a următorului joc din această arhicunoscută franciză. Păcat că la noi pirateria e “în floare”. Dacă am cumpăra mai mult, ar face şi producătorii jocuri mai bune. Totuşi, suntem în România şi majoritatea nu ne putem permite să dăm 180RON pe un joc pe care îl vom juca doar câteva săptămâni.

 3. Nikia Mccoid says:

  Thanks for sharing