XtremPC

Revista XtremPC a murit acum doua luni, iar astazi site-ul XtremPC.ro a murit si el. O decizie foarte ciudata a conduceri a dus la oprirea site-ului de stiri si review-uri XtremPC dar si a forumului! Este pentru prima data cand aud ca un site cu un trafic decent s-a inchis pur si simplu.

xtrempc

Mesajul laconic de pe site-ul XtremPC ne anunta sec:

Dragi prieteni,

Ca urmare a situaţiei economice nefavorabile şi a scăderii generale a nivelului de consum, echipa XtremPC este nevoită să vă anunţe cu mare regret închiderea temporară a publicaţiei. Astfel, începând cu 1 iulie 2010 vor fi închise pe termen nedeterminat atât ediţia tipărită a revistei, cât şi cea online, inclusiv forumul XtremPC.

Mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături în cei 12 ani de existenţă: cititori, parteneri, membri forumului, celor care ne-au susţinut şi ne-au încurajat în tot acest timp. Speram ca am reuşit pe parcursul acestor ani să vă convingem de profesionalismul jurnaliştilor noştri şi de valoarea materialelor informative pe care le-aţi putut gasi în paginile revistei şi online. Am încercat să prezentăm subiecte cât mai diverse din domeniul IT, care să acopere interesele tuturor cititorilor, fie ca a fost vorba de recenzii, articole despre hardware, software utilitar sau jocuri.

Vă promitem că vom reveni imediat ce situaţia economică ne va permite acest lucru.

Cu prietenie,

Redacţia XtremPC

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. cristi says:

  Nu-mi spune că mă doare inima.

 2. ninja says:

  chiar ca ciudata decizie!!!

 3. radu says:

  de ce nu au lasat forumul?!?

 4. Andruna says:

  Urmeaza chip si level

 5. PCNews Team says:

  @ Andruna – sa speram ca nu ai dreptate 🙁

 6. iulieu says:

  Din pacate are.

 7. LT says:

  Ce-o mai citeam prin facultate cu colegii! Pacat ca s-a dus. Acum cred ca e mai la moda gouforit..:(