Yahoo! Messenger, acum pe Android

Utilizatorii telefoanelor mobile care ruleaza noul sistem de operare creat de Google, Android, au de-acum acces si la Yahoo Messenger de pe terminalul preferat.

Aplicatia Yahoo! Messenger Android este disponibila spre download prin Android Market si este compatibila cu OS 2.0 sau versiunile ulterioare, inclusiv Motorola Droid, HTC Incredible si Google Nexus One.

Yahoo! Messenger, acum pe Android

Yahoo! Messenger App pentru Android ofera functii multitask si o serie de notificari, permitand utilizarea simultana a altor aplicatii pe telefonul mobil, astfel incat utilizatorul afla instantaneu ce mesaje primeste prin Yahoo! Messenger chiar si atunci cand nu este logat. In plus, isi poate actualiza profilul, modifica statusul si comunica cu prietenii prin email, chat (prin Yahoo Messenger si MSN/Windows Live Messenger) sau SMS (deocamdata, doar catre numere din Canada, Indonezia, India, Kuweit, Malaezia, Filipine, Pakistan, Tailanda, SUA si Vietnam). De asemenea, are la dispozitie intreaga pleiada de emoticoane si functii de formatare a textului si poate trimite poze direct din camera foto incorporata sau din galeria de imagini.

Doritorii isi pot descarca aplicatia de aici.

Author: Sergiu-Matei

Share This Post On