Notebok-uri ASUS cu baterii mai puternice

ASUS a lansat o serie de notebook-uri din seria B, formată pentru moment din 4 modele (B43F, B43J,B53F şi B53J) echipate cu baterii Boston Power Sonata. Noii acumulatori litiu-ion au o durată de viață și mai mare și o capacitate crescută care oferă un avantaj clar companiei ASUS față de competitorii săi. Fabricantul acestora spune despre noul model de acumulatori că își păstrează 80% din capacitatea inițială chiar și după trei ani de utilizare.

Notebook-urile Asus B43 (14.1 inch) ş i Asus B53 (de 15.6 inch) sunt disponibile cu procesoare Intel Core i5 și Core i7 montate pe plăci de bază cu grafică ATI Radeon 5470. Memoria RAM ce cuantifică 2GB sau 4GB în unele variante asigura rularea fluentă a sistemului de operare Windows 7. ASUS B53 este disponibil imediat la prețul de 1100 de dolari în timp ce B43 va ajunge pe rafturile magazinelor în viitorul apropiat.asus b53asus b53

Author: cristi

Share This Post On

Comments

  1. Tony says:

    Daca si-ar pastra acest pret si in Romania, cred ca ar fi un adevarat best buy! 😀

  2. Green says:

    Tony, nu are cum sa-si pastreze acelasi pret, noi avem TVA-ul 24%, de aici va fi prima modificare, apoi comerciantii romani au adaosuri mai mari fata de cei din America, si ar mai fi mai multe, pretul benzinei si altele care intra in pretul final.

  3. Tony says:

    Dap, parca vad ca va fi pe la 1.500 sau mai mult ! 😐