Ubisoft va aduce noul joc Might and Magic Heroes VI

Ubisoft Ubisoft va aduce în atenția jucătorilor pasionați din întreaga lume noul joc Might and Magic Heroes VI. Aventura Might and Magic Heroes VI începe cu 400 de ani înaintea evenimentelor din Heroes V, prezentând o familie de eroi, implicată într-o poveste epică, în care Îngerii plănuiesc să reînceapă un război neterminat. Un general Arhanghel legendar care a fost ucis în timpul războiului dintre rasele antice reînvie mânat de setea de răzbunare. Sub pretextul pregătirii împotriva unei invazii iminente ale Demoniilor, el reuneşte oamenii din Ashan pentru a-şi extermina oponenţii antici. El subestimează însă puterea dinastiei Griffin Dukes.

„Might and Magic este o franciză deosebit de puternică cu o uimitoare moştenire de 20 de ani”, a declarat Caroline Stevens, EMEA brand director al Ubisoft. „Jucătorii vor putea încerca experienţa Heroes ca niciodată până acum. Echipele creative de la Black Hole păstrează spiritul original Heroes, în timp ce îmbunătăţesc elementele RPG ale jocului”. Cei care s-au gândit deja să descarce jocul de pe torente mai au de așteptat. Dacă lucrurile merg bine noul joc va apărea în 2011 pe PC.
Might and Magic Heroes VI
Might and Magic Heroes VI

Author: cristi

Share This Post On

Comments

  1. dragos bunea says:

    am pierdut nopti intregi jucand heroes 3 insa urmasii lui nu m-au atras asa mult si nici heroes 6 nu cred ca o va face.

  2. ova says:

    Totusi cred ca HoMM 4 a fost mai bun decat HoMM 3, ce a urmat dupa 4 a fost o transpunere in 3D a HoMM 3 care nu chiar a reusit pe deplin iar dupa cate vad nici Homm 6 nu face rabat de la versiunea 5. Ce idee ciudata cu un general Arhangel a fost omorat, numai aia din Supranatural mai aveau asemenea ideei ciudate si tampite dealtfel !