Lets do it Romania

Campania Lets do it Romania se apropie cu pași repezi, echipele încă își caută membri iar unele firme încă se gândesc dacă vor susține sau nu evenimentul. Dacă îți pasă de mediu, de felul în care arată România, sau poate vrei pur și simplu să cunoști oameni noi îți recomandăm să te înscrii ca voluntar. Dacă din diverse motive nu poți face acest lucru, ai totuși opțiunea de a colecta selectiv deșeurile, de a folosi resursele în mod rațional și de a fi mai bun cu semenii tăi.
Să sperăm că vreme va ține cu voluntarii care s-au decis să contribuie la ecologizarea României și nu le va îngreuna munca. Mai multe detalii pe www.letsdoitromania.ro

Lets do it romania

Author: cristi

Share This Post On

Comments

  1. ENescu says:

    Hai lasati-ma cu lets do it Romania.Sa fac eu curat sa vina altul sa faca mizerie , razand in barba, asa-i? no way.Spuneti-mi miserupist, spuneti-mi cum vreti.Daca eu fac mizerie , o strang, nu-s sclavul altor nesimtiti.

  2. Cristi says:

    Îmi pare rău de faptul că gândești în acest fel. România trebuie să se schimbe de undeva și de schimbat o putem schimba numai noi. Dacă nu vrei să participi la campanie poți totuși să-ți sortezi propriul gunoi, să folosești rațional resursele și să fii atent unde arunci resturile atunci când ești pe stradă. Ai și tu partea ta de dreptate, dacă cei care aruncă la întâmplare gunoiul ar fi amendați, altfel s-ar comporta pe viitor. Nu ar fi rău să susțin o campanie de educație prin amenzi pentru cei certați cu bunul simț.