SuperBlog 2010:

Cum am ajuns sa organizam cea de-a treia editie SuperBlog? Blogarii participanti la primele editii au vrut inca o editie, iar sponsorii au avut incredere in acest concurs.

Si pentru ca am ajuns la acest capitol, a venit timpul sa incepem sa va prezentam sponsorii si partenerii SuperBlog 2010. Principalul sponsor este ASUS, companie care investeste tot mai mult in fenomenul blogging din Romania.

Poate ar fi bine sa vedeti in clipul de mai jos cum gandeste cel care va citeste cu atentie probele ASUS si le noteaza.

asus octavian dunare

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. i4ever says:

  Toti sponsorii si partenerii vor avea un articol dedicat?

  1. PCNews Team says:

   Da… cam asa ceva 🙂

 2. Lexa says:

  Apreciez initiativa de a posta clipuri video cu sponsorii si juratii SuperBlog din editiile trecute si prezente. E foarte interesant de ascultat opiniile si sfaturile lor. 🙂

 3. Claudia says:

  @Lexa: Ne bucuram ca-ti plac si speram sa le fie tuturor utile. Am decis sa realizam aceste spoturi video cu sponsorii si partenerii media care au participat si participa si la editia prezenta SuperBlog tocmai pentru ca ne dorim sa-i cunoasteti mai bine, sa le intelegeti asteptarile si punctele de vedere si, de ce nu, sa lansam un nou canal de comunicare, prin imagini.
  Daca mai doreste si altcineva sa ne transmita un feedback sincer, este mai mult decat binevenit si va multumim anticipat.