A fost lansat magazinul virtual KOYOS.ro

IT&S a lansat magazinul virtual KOYOS.ro, oferindu-le clienților online zeci de promoții atractive, un stoc variat, posibilitatea plății online cu ajutorul cardurilor bancare, consultanță telefonică în alegerea produselor și livrare rapidă către orice adresă din România. În luna octombrie, simpatizanții din cadrul rețelei Facebook vor beneficia de reduceri suplimentare de 3% în cazul primelor comenzi pe www.koyos.ro.

KOYOS.ro intră pe piață cu un portofoliu extins de produse IT&C și electronice, printre care: laptopuri, netbookuri, telefoane mobile, aparate foto digitale compacte și profesionale, camere video, monitoare și televizoare LED și LCD, imprimante, multifuncționale, jocuri PC, media playere etc. Fiind în legătură directă cu principalii furnizori de tehnologie, KOYOS.ro oferă la prețuri competitive cele mai noi produse lansate pe piață și poate furniza la comandă, în termenul cel mai scurt cu putință, accesorii și produse speciale.

Magazinul online pune în valoare experiența de peste 15 ani a companiei IT&S privind marketingul de produs, derularea tranzacțiilor, expertiza tehnică și serviciile de suport și logistică. Potențialii clienți pot cunoaște în timp real durata maximă estimată pentru livrarea produsului vizualizat pe site înainte de plasarea unei comenzi. Totodată, aceștia pot apela telefonic centrul de suport KOYOS.ro pentru consultanță și detalii suplimentare cu privire la achiziții.

Site-ul KOYOS.ro vine cu o temă grafică degajată și un meniu vertical arborescent cu toate categoriile de produse ofertate. Prima pagină se axează exclusiv pe afișarea principalelor promoții curente. Motorul de căutare oferă instant sugestii de produse, pe măsură ce vizitatorul introduce un text de căutare. Navigarea printre reperele aceleiași categorii este simplă și intuitivă. Filtrele de atribute din dreapta ecranului permit listarea rapidă a produselor relevante pentru potențialii clienți. Aceștia pot folosi comparatorul de produse pentru a se decide asupra achiziției, portofoliul KOYOS.ro fiind documentat în mod unitar.KOYOS

Author: cristi

Share This Post On

Comments

 1. lover says:

  mama ce nume si-au ales !!!

 2. KriKri says:

  Koyo este si un oras in Japonia.

 3. Iulia Mihai says:

  :)) de acord cu lover, asta vroiam sa remarc si eu. N-are importanta numele cui oras e, romanul tot romaneste gandeste :))

 4. ELUCU BRATU says:

  Pai, asa te simti cand iti procuri ultimul gadget, nu?

 5. KriKri says:

  Depinde ce fel de gadget iti cumperi. Daca pui mana pe un iPad s-ar putea sa te simti putin koyos.

 6. KriKri says:

  Κοίος KOIOS – Unul din Titani, fiul perechii Uranus-Geea și soțul titanidei Phoebe. Va avea cu aceasta două fiice, Leto și Asteria (care o va naște pe zeița Hecate). În ”Theogonia” lui Hesiod, Koios va participa la Titanomahie, însă va fi aruncat în Tartar de către Zeus. alături de frații lui.

  Așa că nu vă mai gândți la prostii :))