SuperBlog 2010: etapa nr 12

Prin natura meseriei de jurnalist suntem nevoiti sa calatorim de nenumarate ori cu avionul. De cate ori am calatorit cu TAROM ne-am simtit mereu in siguranta. De fiecare data decolarile au fost line, aterizarile au fost perfecte, echipajul a fost amabil, iar zborurile au fost placute.
Cand iti cumperi biletele online de pe site-ul TAROM poti chiar sa iti alegi scaunul si tipul de mancare dorit. Consideram cu mana pe inima ca TAROM este cu cel putin un pas inaintea concurentilor si din acest motiv suntem mandrii ca TAROM este partener Superblog 2010!

TAROM logo

Partener: TAROM
Nume proba: TAROM a lansat prima campanie de imagine din istoria mărcii
Enunt proba:

“Drumul ne formează, dar destinaţia ne defineşte”
TAROM a anunţat în data de 23 septembrie 2010 lansarea primei campanii de imagine din istoria de mai bine de jumătate de secol a mărcii TAROM, ca parte a strategiei operatorului aerian român de a promova serviciile oferite consumatorilor săi, în contextul aderării la alianţa SkyTeam, precum şi noua filosofie şi valorile acestui brand românesc de tradiţie.
Scrie un post în care să explici mesajul principal al campaniei de imagine “Drumul ne formează, dar destinaţia ne defineşte”. Poţi vizualiza spot-ul campaniei de imagine din canalul de youtube oficial al TAROM:

Cerinte speciale:
1. Să va anunţaţi cititorii că articolul vostru este scris pentru acest concurs;
2. In contul vostru de superblog introduceti link-ul catre articolul vostru de pe blogul participant.

Materiale ajutătoare: documente TAROM (comunicat de presă lansare campanie de imagine, poze postere: leisure şi business)

Termen limita: 20 Octombrie ora 23:59

Juriul de astazi: Echipa TAROM

Author: PCNews Team

Share This Post On

Submit a Comment