SuperBlog 2010: etapa nr 12

Prin natura meseriei de jurnalist suntem nevoiti sa calatorim de nenumarate ori cu avionul. De cate ori am calatorit cu TAROM ne-am simtit mereu in siguranta. De fiecare data decolarile au fost line, aterizarile au fost perfecte, echipajul a fost amabil, iar zborurile au fost placute.
Cand iti cumperi biletele online de pe site-ul TAROM poti chiar sa iti alegi scaunul si tipul de mancare dorit. Consideram cu mana pe inima ca TAROM este cu cel putin un pas inaintea concurentilor si din acest motiv suntem mandrii ca TAROM este partener Superblog 2010!

TAROM logo

Partener: TAROM
Nume proba: TAROM a lansat prima campanie de imagine din istoria mărcii
Enunt proba:

“Drumul ne formează, dar destinaţia ne defineşte”
TAROM a anunţat în data de 23 septembrie 2010 lansarea primei campanii de imagine din istoria de mai bine de jumătate de secol a mărcii TAROM, ca parte a strategiei operatorului aerian român de a promova serviciile oferite consumatorilor săi, în contextul aderării la alianţa SkyTeam, precum şi noua filosofie şi valorile acestui brand românesc de tradiţie.
Scrie un post în care să explici mesajul principal al campaniei de imagine “Drumul ne formează, dar destinaţia ne defineşte”. Poţi vizualiza spot-ul campaniei de imagine din canalul de youtube oficial al TAROM:

Cerinte speciale:
1. Să va anunţaţi cititorii că articolul vostru este scris pentru acest concurs;
2. In contul vostru de superblog introduceti link-ul catre articolul vostru de pe blogul participant.

Materiale ajutătoare: documente TAROM (comunicat de presă lansare campanie de imagine, poze postere: leisure şi business)

Termen limita: 20 Octombrie ora 23:59

Juriul de astazi: Echipa TAROM

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. Iulia Mihai says:

  Cea mai profi tema de pana acum!

  1. Iulia HazLii says:

   Asa este, aici deabia astep sa scriu despre ei!

 2. Winnetou says:

  Hmmm…greu dar frumos. Abea astept sa ma apuc de ea 😀

 3. Manuel says:

  Cu trenul se poate? Ultima mea experienta cu zborul nu a fost tocmai placuta. Nu-i nimic, las’ sa vina tot felul de probe. Deja am trecut de sfertul concursului. Bucurie mare.

 4. Marius says:

  Imi place Tarom-ul, au stewardese frumoase care te fac sa te simti rasfatat cu adevarat, avioane intretinute si piloti pregatiti. De cate ori am zburat cu ei m-am simtit bine. Piloti romani, stewardese romance, totul ok. Ma cam saturasem de nemti spalaciti cu aere de superioritate.
  Bravo celor de la Tarom.

 5. julien says:

  buna dimineata. ce naiba se intampla? la unii concurenti deja se dau punctajele pentru 5 probe iar eu tot nu am primit notele de la AMD! Chiar nu-mi spune nimeni nimic?… va rog… astept un raspuns…

  1. Julien, am anuntat echipa AMD, se va remedia cat mai curand posibil. Iar sponsorii jurizeaza independent unii de altii; deci, notele nu apar neaparat in ordinea in care au fost lansate probele.

 6. relansat says:

  cea mai tampita tema de pana acum, de departe. pacat ca-i si obligatorie.

 7. relansat says:

  apropo, cate probe sunt in total?

  1. daninho says:

   pana in 50…

   1. m1ha1 says:

    și la un calcul ar ieși 1 euro per articol. În cazul în care ai punctaj ceva mai bun iei 2 euro. Cam ieftin.

    Pe siteurile dedicate nici nu stai la discuții cu așa prețuri.

    La mine e prima dată când particip la astfel de concursuri. Voi care aveți ceva experiență, și anul trecut cel mai bun clovn lua potul cel mare ?

    Chiar se merită ?

 8. Tarom-ul nu accepta puncte diferite de vedere fata de ale sale; daca ti-ai pierdut minute din viata sa ii vezi un spot care pur si simplu nu imi place si nu m-am sfiit sa o spun, iei 23 de puncte pentru ca cineva nu accepta criticile si pentru ca nu am ales sa pup in fund; frumoasa mentalitate!

  1. i4ever says:

   Ai dreptate. Si eu am primit 28 de puncte, cazand astfel de pe locul 10 pe 19. Foarte frumos atata timp cat am explicat ce am inteles din clip.

 9. Fun@Work says:

  Eu nu am primit inca punctajul pentru proba aceasta. Ma aude si pe mine cineva? ECO ECo Eco eco 🙂