Superblog 2010: etapa nr 16

Sponsor: AMD
Nume proba: Amd Phenom II X6
Enunt proba:

Stii ca Phenom II X6 este cel mai accesibil procesor cu 6 nuclee? Realizeaza un articol pe blogul tau in care sa ne povestesti cum ai putea sa promovezi acest procesor?

Cerinte speciale:
1. Să anunţaţi că acel articol este scris pentru acest concurs;
2. In contul vostru de superblog introduceti link-ul catre articolul vostru.
3. Includeti numele AMD si logoul companiei
4. Includeti numele corect al procesorului Amd Phenom II X6 si logoul acestuia.

Termen limita: 26 Octombrie 2010, ora 23:59

Juriul de astazi: Ionut Grigorescu, Marketing Manager

Descarcati materiale ajutatoare apasand acest link

Amd Phenom II X6

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. Cornel says:

  La punctul 4 scrie asa “Includeti numele corect al procesorului Amd Phenom II X6”, care nume sa il introducem? Amd Phenom II X6 sau Amd thuban (asta-i nume de cod, se pare)? sau alta varianta?
  multumesc!

 2. Fun@Work says:

  Multumesc AMD pentru puncte! Am fost notat la fel cu cei care au sugerat ca procesorul se va promova doar prin renumele firmei.
  Poate nu am dat eu cele mai bune solutii de promovare dar macar, fata de altii, am incercat 🙁

 3. ion says:

  Claudia, explica-mi si mie ce naiba inseamna bataia asta de joc?vad ca s-au jurizat si “restantele” la AMD si nici acum nu am fost punctat!!!

  1. Salut, Ion! Intr-adevar, s-au jurizat toate articolele restante, exceptand cele care nu aveau linkurile functionale (in numar de 3, la prima proba AMD). Au mai ramas vreo 10 articole de notat la cea de-a 3-a proba AMD. Te rugam sa ne scrii la ce proba nu ai primit inca nota si care este linkul articolului tau, ca sa verificam daca este cumva o problema de natura tehnica. Multumim!

 4. ion says:

  sunt singurul (pentru a catea oara?)care sunt “corect” privind raspunsurile si totusi sunt “exclus”!!!nimeni nu mai trebuie jurizat la “ce nivel de vision ti se potriveste”!!!si mai ziceti ca se debordeaza de corectitudine la concursul asta?!!pai am inteles ca si colegul din Tg. Mures (Julien) ca noi jurnalistii suntem priviti drept a cincea roata de la caruta la concursul lu’ peste congelat!rusine!!

  1. Ion, jurizarea probei AMD despre ce nivel Vision ti se potriveste nu s-a incheiat inca si nu esti singurul fara nota. In ceea ce priveste calitatea de jurnalist, in SuperBlog 2010 toti participantii sunt considerati bloggeri, indiferent de profesie, iar juriul ii puncteaza ca atare. Cu atat mai mult pentru ca te recomanzi jurnalist, te rugam sa pastrezi un ton respectuos fata de sponsorii si organizatorii SuperBlog 2010 – si acest aspect constituie un articol in regulamentul de participare. Multumesc!

   1. ion says:

    nu eu ma recomand jurnalist ci ma recomanda cei 20 de ani de activitate (nu ai decat sa dai search pe google si ai sa te convingi!!)altfel, nu cred ca am folosit un ton nerespectuos (nu am jignit absolut niciun sponsor) ci doar m-am referit la o anumita atitudine neprincipiala care tinde sa devina una de capatai la acest concurs!

 5. ion says:

  acum, dupa aceasta “iesire” ma astept sa primesc si eu vreo 30 de puncte de la AMD. dar oricum nu mai conteaza pentru ca asta se si doreste de fapt:noi ziaristii sa nici nu prea contam.castiga doar cei care stiu sa ia totul la mishto!!!

 6. ion says:

  ati disparut cu totii sau ati amutit,fratilor?

 7. ion says:

  cum Doamne iarta-ma se intampla ca niciodata in decursul celor 19 probe jurizate pana acum sa nu ma aflu si eu printre primii notati?

 8. julien says:

  Alfabetu’ incepe cu “A” si se termina cu ‘W’, ‘X’,’Z’… Pana la litera ‘I’… cum o iei, tot la urma esti!…
  O zi buna iti doresc si tie…

  1. ion says:

   sa fii iubit!lasa ca nu mor caii cand vor cainii, Julien!!