Superblog 2010: etapa nr 17

Sponsor: real,- Hypermarket Romania
Nume proba: Programul Cel mai ieftin
Enunt proba:

Scurta prezentare: In plina criza real,- Hypermarket a demarat in luna iunie un program prin care asigură cele mai mici preţuri la peste 300 de produse, în principal produse alimentare de bază: zahăr, ulei, orez, paste făinoase, mălai, legume, fructe, carne de pui, carne tocată, mezeluri, lactate, brânzeturi etc. produse de îngrijire şi curăţenie, dar şi produse nealimentare.
Programul a avut drept scop verificarea si ajustarea zilnica a preturilor la peste 300 de produse din gama celor care acoperă nevoile de bază pentru a asigura si largi accesul; consumatorului la produse de primă necesitate si a contracara astfel scăderea puterii de cumpărare .
Produsele sunt semnalizate la raft. Compania investeste mult în politica preţurilor mici, fie că vorbim de acest program sau de mărcile proprii sau de mărirea numărului de oferte şi de promoţii la raft si este interesata daca eforturile facute sunt percepute de marele public.

Cerinte speciale:
1. Să anunţaţi că acel articol este scris pentru acest concurs;
2. In contul vostru de superblog introduceti link-ul catre articolul vostru.
3. Realizeaza la tine pe blog un articol cu opinii liber exprimate privind initiativa acestui program, necesitate si eficienta sau modul in care este perceput si apreciat sau criticat

Materiale de informare:
http://www.real-hypermarket.ro

Termen limita: 27 Octombrie 2010, ora 23:59

Juriul de astazi: Mirela Surghie, real-, Hypermarket

real fara egal

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. daninho says:

  curg intruna probele, si articolele pe bloguri mai greu… :))

 2. Daniel says:

  Mi se pare mie sau interesul de anul asta e mai scazut comparativ cu cel de anul trecut?

 3. Lexa says:

  Ideea e ca multi s-au speriat anul trecut de numarul ridicat de probe, de aceea ne lipsesc “guralivii”, dar avem si acum destui. 🙂 Totusi, SuperBlog e cel mai important concurs din tara dedicat bloggerilor/ blogurilor, si cred ca interesul e la fel de mare.

 4. daninho says:

  anul trecut am ajuns pana la etapa a 18-a, anul asta vreau sa termin concursul

 5. cristina says:

  Daca am numarat bine, vreo 38 de bloggeri pun articolele la timp si la toate probleme. Din cate am auzit… vor mai renunta pe drum.
  Ritmul nu e exagerat de alert dar e greu sa nu iti calci peste principii cand faci articolele….

  1. ninja says:

   esti studenta la statistica?