Daemon Tools pentru Windows 7

Cel mai cunoscut program pentru crearea imaginilor virtuale rulează acum și pe Windows 7. Folosit de regulă de cei care doreau să poată rula un joc ce necesita prezența discului original în unitatea optică, Daemon Tools s-a dovedit un instrument deosebit de util și în generarea de imagini de tip ISO şi MDS.

Cea mai recentă variantă DAEMON Tools poate fi instalată în câțiva pași simpli trecând peste avertizarea dată de Windows 7 prin care utilizatorul este anunțat ca programul este incompatibil cu sistemul de operare. Imediat ce a fost apăsat butonul ‘’ Run‘’ instalarea aplicației decurge fără pobleme.
Noua versiune a Daemon Tools este compatibilă cu fișierele: *.b5t, *.b6t, *.bwt, *.ccd, *.cdi, *.cue, *.nrg, *.pdi și *.isz.

Software-ul este disponibil în trei variante (DAEMON Tools Pro Advanced, DAEMON Tools Pro Standard şi DAEMON Tools Lite Commercial) ultima dintre acestea fiind și cea mai folosită prin prisma faptului că e gratuită. DAEMON Tools Lite Commercial poate emula până la 4 drive-uri virtuale și poate creea imagini protejate prin parolă.

DAEMON Tools Pro Advanced este comercializat la prețul de 99.90 euro, fără a include aici și taxa pe valoarea adăugată. Versiunea cea mai avansată permite crearea a 32 de drive-uri virtuale, modificarea ulterioară a imaginilor, opțiunea de a converti toate tipurile de imagini la fişiere *.mds sau *.mdf și capacitatea de a emula atât drive-uri CD/DVD cât şi Blu-Ray sau HD DVD.

Programul poate fi descărcat accesând pagina http://www.daemon-tools.cc/eng/downloads.

Author: cristi

Share This Post On

Comments

 1. ninja says:

  DAEMON Tools e printre primele programe pe care le instalez pe un sistem nou. dar in ultimile luni nu prea am avut nevoie de el. probabil ca ma joc mai putin… 😀

 2. zak says:

  Bani multi si dati aiurea sunt programe mai bune si mai fiabile care fac acelasi lucru :alcohol 120 ,power iso ,ultra iso ,chiar si nero are functii pt asa ceva .

  1. codres says:

   Dar cine te obliga sa cumperi versiunea PRO? Versiunea Standard a fost free mereu si iti spun eu ca nu ai nevoie de PRO.

 3. o mare porcarie, niste idioti !