Monitoare ASUS la 1 leu

Magazinele virtuale folosesc sisteme automate de preluare a prețurilor direct din baza de date a furnizorului. Sistemul e destul de simplu, se preia prețul la care se pune automat adaosul comercial. Când lucrurile nu sunt atent verificate de un ochi uman se mai întâmplă să poți accesa o super ofertă cu care te întâlnești destul de rar. Cei de la Sigmanet au avut în ofertă monitoare la prețul de 1 leu. Noi am comandat 10 într-o primă fază, așa cum se vede în captura de mai jos, apoi ne-am gândit că nu ar strica să facem și un mic business din asta și am mai comandat 40 de bucăți. Acum așteptăm să fie livrate.

monitoare asus

monitoare asus la 1 RON

PS: La scurt timp de la trimiterea comenzii am primit acest mesaj de la angajații Sigmanet:

Datorita unor probleme tehnice a aparut o eroare pe site-ul nostru astfel incat produsele VW266H, VH222D, VH242H, VH225D, B2230W, VH242T, B2330H au avut pret eronat de 1 RON.
Comenzile cu pretul gresit vor fi automat anulate.
Va multumim pentru intelegere.
O zi excelenta.

Author: cristi

Share This Post On

Comments

 1. nervuri says:

  Genial! :))

 2. Lexa says:

  Puteau sa va trimita macar o bucata, in semn de buna-credinta. 🙂

 3. bogdan says:

  Într-o ţară normală, comanda ar fi fost onorată. E şi ăsta un semn că la noi civilizaţia este departe de a ne lovi. Eu unul nu am să cumpăr vreodată de la ăştia, numai şi pentru modul în care au tratat problema. A mai avut şi eMag greşeli şi le-au onorat. Aici se vede cine este firmă serioasă şi cine este o firmă de mâna a doua, care merită să dea faliment.
  Cum îţi tratezi clienţii, aşa te tratează şi ei pe tine. Sigmanet nu a învăţat asta.

  1. haules says:

   Emag-ul a facut campanie de MKT, nu a fost nicio eroare…

   1. Autogreen says:

    In cazul lor cred ca a fost vorba de o eroare dupa felul in care au reactionat.

 4. Mihai says:

  Ce sa spun,Bogdan, ca tu ai fi onorat comanda de 50 de monitoare de ai fi fost in locul lor. Ai fi dat produse de 43.500 lei pe 50 de lei. Hai sa fim seriosi.

 5. link says:

  Hai ca 1 buc in semn de buna credinta puteau sa dea. Pana la urma a fost greseala lor nu a cumparatorului. Daca plecam cu monitorul din magazin ce faceau ??