SuperBlog 2010: etapa nr 23

borealy

Sponsor: Borealy
Nume proba: Esti in cautarea unui nou job.
Enunt proba:

Esti in cautarea unui nou job. Dupa nenumarate scrisori de intentie si CV-uri trimise, primesti, in sfarsit, un raspuns pozitiv si… surprinzator: ai fost acceptat ca ucenic in Departamentul de Selectie Cadouri al lui Mos Craciun. Primul tau task: sa-l ajuti pe Mos sa aleaga cosuri cu bunatati pentru Craciun pentru membrii familiei tale, prieteni, colegi, sefi, subalterni si colaboratori. Doar tu ii cunosti mai bine decat el! Ce-i recomanzi si cum iti argumentezi sugestiile, avand in vedere ca magazinul preferat al Mosului este www.cadouri-originale.ro?

Sursa de inspiratie: www.cadouri-originale.ro/cadouri-craciun.html

Cerinte speciale:
1. Să va anunţaţi cititorii că articolul vostru este scris pentru acest concurs;
2. In contul vostru de superblog introduceti link-ul catre articolul vostru de pe blogul participant.
3. Introduceti un link catre www.cadouri-originale.ro cu ancora: Cadouri de Craciun.

Criterii jurizare:
Relevanta si claritatea argumentelor folosite;
Sinceritatea si modul franc de prezentare;
Imaginatia de care se da dovada;
Calitatea argumentarii.

Termen limita: 4 Noiembrie ora 23:59

Juriul de astazi: Borealy Team

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. i4ever says:

  Interesanta proba…

 2. cristina says:

  Bietul ucenic… Mos Craciun al meu face cadouri practice, de obicei…

 3. Manuel says:

  Deja am o lista lunga in cap. Ba chiar si unii dintre pitici sunt pe capul meu. Frumoasa proba. 🙂

 4. Fun@Work says:

  trebuie sa alegem doar cosurile de craciun sau oricare din produsele aduse atunci cand selectezi categoria cosuri craciun?
  de ex daca selectezi cosuri de craciun barbati sau femei, primele produse afisate nu sunt cosuri de craciun ci sticle de vin sau alte bauturi
  poate cineva sa raspunda cat mai repede ca sa nu-mi pierd ideile? 🙂
  multumesc

 5. Lexa says:

  Fun@Work: Edit: Te poti opri asupra cosurilor de Craciun, dar poti alege si altceva. Totul depinde de imaginatie. Doar daruiesti cadouri diverse, nu?

  1. Fun@Work says:

   Daruiesti “cosuri cu bunatati pentru Craciun” ..cel putin asa suna enuntul probei. Organizatorii ce zic?

   Unde e un organizator cand ai nevoie de el? La penalizat sunt primii 😛

   1. Salut! Aici sunt organizatorii. 🙂 Noi zicem sa respectati cerintele probei, asa cum sunt formulate: “cosuri cu bunatati pentru Craciun, din cele prezentate pe site-ul cadouri-originale.ro”. Cu siguranta insa nu se supara nici Mos Craciun, nici sponsorii daca asezonezi cosurile cu o sticla de vin sau alte produse, in functie de inspiratie 🙂 Spor la scris si succes!

 6. Lexa says:

  Fun@Work: Pai daca stiai raspunsul, de ce ai mai intrebat? Fiecare isi construieste articolul cum crede de cuviinta. 😉

  1. Fun@Work says:

   Pai nu-l stiam; si m-am saturat de interpretarea mea si neinterpretarea juriului 🙂
   Am zis sa fiu cuminte, cu mi se spune, asa fac

 7. Astazi, intre orele 15-16, ii am invitati in studioul RadioLynx pe Iulia Rasoiu si Eugen Rasoiu din cadrul Borealy Gifts (cadouri-originale.ro). Va invit, ca de obicei, sa ne ascultati live pe RadioLynx.ro si sa ne adresati intrebari (daca aveti 🙂 pe chatul RadioLynx. Multumesc!

 8. Burloiu Vlad says:

  http://burli.eu/2010/11/14/all-in-one-superblog/ Asta e un articol bazat pe comentariile voastre si tot ce e in neregula.Va rog anuntati sponsorii de postarea mea, am fost in urma cu probele si nu am fost punctat

 9. zahdiva says:

  Claudia, mă poți ajuta cu ceva? La proba aceasta, Eugen Rasoiu mi-a lăsat un comentariu prin care mă informa că nu poate să mă jurizeze pentru că linkul nu era activ (mâncasem o literă). Eu am modificat imediat și i-am precizat că am modificat. Va reveni pentru jurizare?

  1. Zahdiva, sigur va reveni, le scriu chiar acum sa le amintesc. Multumim!

 10. desy says:

  in aceasi situatie este si o pr .
  mie nu mi-au lasat nimic si nici nu e jurizat.
  ar fi frumos daca ar termina cu jurizatul la toata lumea.

  1. claudia says:

   Desy, nu stiu despre ce blog este vorba, dar Eugen Rasoiu ne-a transmis dupa jurizarea primei probe ca nu a notat doar acele articole care n-au putut fi accesate din motive tehnice (linkuri nefunctionale). Daca ai introdus in sistem articolul cu intarziere, va fi jurizat cat de curand, odata cu articolele pentru a 2-a proba Borealy.

 11. Fun@Work says:

  Claudia, nici eu nu am fost jurizat la doua probe: la Tarom si la aceasta, la Borealy. Poti sa te interesezi si pentru mine?
  Mersi

  1. Fun@Work, sigur, ma interesez pentru toti participantii. Juriul Borealy deja l-am anuntat sa jurizeze toate articolele – atat cele pentru proba a 2-a, cat si pe cele restante de la prima proba. Vorbesc si cu echipa TAROM. Multumim si noi!

 12. desy says:

  Claudia, nu a intarziat nimeni cu nici un articol. O pr care participa la acest concurs, dar nu ii place sa lasa comm, a primit un comm de la Eugen Rasoiu, ca nu merge link-ul catre pagina lor. A corectat link-ul si de atunci nu au mai jurizar nimic. La aceasi tema ca si zahdiva.
  Adv e ca pe mine ma enerveaza faza asta ca jurizeaza doar la cateva pers.

  1. Desy, nu este suficient sa corecteze linkul, trebuie rectificat si in platforma online SuperBlog. Altfel, juriul n-are cum sa stie ca s-a corectat, nu vede linkul corect si, deci, nu poate juriza. O rugam pe prietena ta participanta la SuperBlog sa trimita email catre PCNews cu numarul probei si linkul corect ca sa poata modifica adminul in sistem.
   Din cate stiu eu, repet, doar articolele cu linkuri nefunctionale n-au fost jurizate la prima proba. Multumesc!

 13. desy says:

  o sa ii spun. multumesc

 14. Gmx says:

  Am şi eu o rugaminte. Am fost atenţionată printr-un mesaj de catre dl Eugen Rasoiu ca am un link nefunctional in continuttul articolului pentru această probă. L-am corectat şi am transmis si prin e-mail acest lucru. Mai trebuie sa fac ceva? Multumesc!