SuperBlog 2010: etapa nr 25

TAROM logo

Partener: TAROM
Nume proba: Aviaţia în viitor
Enunt proba:

“Cum crezi că o să evolueze transportul aerian în următorul secol?”
Acum mai bine de 100 de ani, când a fost realizat primul zbor autopropulsat (cu un aparat mai greu decât aerul), nu ne imaginam că vom putea parcurge distanţe de mii de kilometri în aer, de la o destinaţie la alta. Sau că vom putea zbura deasupra oceanului. Sau că vom putea face o călătorie în jurul lumii în mai puţin de 80 de ore…de zbor.
Astăzi, totul este o normalitate. Cele mai lungi distanţe sunt parcurse cu o viteză uimitoare, fapt ce părea de neconceput în urmă cu 2 secole.
Scrie un post despre cum crezi că va evolua aviaţia în următorul secol, în anul 2110, cum îţi imaginezi transportul aerian şi cum va fi el integrat în viaţa cotidiană.

Criterii de jurizare:
– originalitate/creativitate, relevanţa faţă de subiect, stilul de scriere

Cerinte speciale:
1. Să va anunţaţi cititorii că articolul vostru este scris pentru acest concurs;
2. In contul vostru de superblog introduceti link-ul catre articolul vostru de pe blogul participant.

Termen limita: 9 Noiembrie ora 23:59

Juriul de astazi: Echipele TAROM şi Ogilvy

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. Manuel says:

  Este domeniul care imi place. Zburam ori nu? Mai apucam suta de ani? Nu era vorba ca in 2012 ne ducem cu totii? Nu mai inteleg nimic. :P. Glumesc, succes tuturor la o noua proba faina.

 2. alex says:

  iar tre sa ne teleportam in viitor?

  1. alex says:

   iar tre sa ne teleportam in viitor? poate ma hotarasc sa raman acolo

 3. Movi says:

  bifat si aceasta etapa! 😉
  http://movilifeessence.blogspot.com/2010/11/aviatia-in-viitor.html

  Vreau sa mai fac o remarca, in contul SuperBlog la etapa aceasta apare scris: “Etapa nr 12 Tarom: Aviatia in viitor[…]” numarul 25 este cel corect nu 12 😉

  1. PCNews Team says:

   Corectat 🙂 Multumim

 4. desy says:

  iar la Toyota scrie asa: 2010-11-05 Toyota Etapa nr 16 Toyota: si e 26.

  1. PCNews Team says:

   Si aici s-a corectat. Multumim.

 5. S says:

  … care “Detalii despre proba si materiale ajutatoare” ? :))

 6. Lexa says:

  @Mihai: Si eu tot New York am ales. Sa-mi schimb orasul?? :))

 7. Astazi, intre 15-16, la RadioLynx.ro, voi intra in legatura directa prin telefon cu doamna Ruxandra Brutaru, directorul general al companiei TAROM, si cu Manuel Cheta, bloggerul care se claseaza in prezent pe locul 1 in clasamentul provizoriu al SuperBlog 2010: http://superblog.pcnews.ro/top.php. Ca de obicei, intrebarile si comentariile sunt binevenite pe chatul RadioLynx. Multumesc!

 8. ion(Google) says:

  azi am decis sa ma retrag! m-am saturat de nesimtirea oktalii-hotilor care nu au nicio treaba cu jurizarea obiectiva ci au “preluat” doar notele acordate anterior fiecarui concurent in parte.

 9. ion(Google) says:

  50 de puncte la prima proba, 50 puncte acum, chiar daca mi-am schimbat “stilul” de prezentare.

 10. julien says:

  Ioane nu pleca….
  Ca o sa-ti simtim lipsa
  SuperBLog aici te vrea
  50 de dolari sa-ti dea…

  Ioane, nu fi trist
  Ca concursul e… blatist
  Las ca la anu ce vine
  Te vei racori mai bine…

 11. ion(Google) says:

  @julien – draga colega te anunt cu parere de rau ca e eronat calculul tau. e imposibil sa mai pierd suta de dolari insa nu asta a fost scopul meu. nu sunt bucatar si deci nu ma pricep la blaturi. Oricum, ramai un simpatic, sper sa ne intalnim candva pt. ca am mai multe de spus si, in plus, chiar avem multe in comun (legat de meseria de jurnalist. Ms. pentru “dedicatie” si iti doresc sincer sa fii…acolo sus (in frunte)!

 12. Fun@Work says:

  Tarom-ul m-a impuscat in aripa @#$%& 🙂

 13. Cornel says:

  Indivizii care au dat note la probele de la tarom (la alte concursuri/probe, se numeste juriu), si-au batut joc de noi. Am inteles ca la prima proba am luat 40 de puncte pt. ca nu ce vor sa zica prin acel slogan atat de… pe intelesul numai al celor care stiu ce vrea sa spuna, dar sa iau aici 30 de puncte… Ce i-a deranjat oare? Ca nu am pus nicio rabla pe care sa scrie tarom? Sau ca nu fac parte dintre cei care mai cred in mos craciun si extraterestri? Scuze, intrebarile astea le-am pus ca sa nu ziceti ca ii jignesc daca as zice ca nici macar nu au citit articolele noastre. De ce zic treaba asta? Pt. ca am mai vazut inca o pers. care a luat punctaj mic la prima proba si la actuala a luat aproape la fel ca la prima… Apropo, cum ajung articolele noastre la indivizii care dau note (juriu mi se pare a fi un cuvant mult prea pretentios pt. ca sa il folosesc la aceasta proba)? Ajunge sub forma de link de pe urma caruia intra la noi pe bloguri si citesc de acolo sau se salveaza ca si copie tot articolul si atunci nu mai sunt nevoiti sa intre pe blogurile noastre?

  La inceput, cand am vazut ca apar companii atat de puternice ca sponsori, am crezut ca particip la un concurs serios. Ce poti sa crezi despre un concurs al carui juriu nu citeste articolele si care da note “la plesneala” sau te depuncteaza numai si numai ca nu esti femeie sau ca nu ai bannerul lor pe blog sau pt. ca recunosti ca nu ai auzit niciodata de ei sau pt. ca au un slogan pe care nu il intelege nimeni? Cu speranta ca nu o sa fiu eliminat din concurs din cauza ca “am jignit” juriul/sponsorul, o sa scriu in continuare, dar o sa fie prima si ultima editie de superblog la care particip, daca nu se rezolva problema cu jurizarea. Am inteles ca au probleme mai importante decat acest concurs, dar ei isi fac reclama de pe urma noastra si ar fi frumos sa nu isi bata joc de noi, si, daca chiar nu au timp de jurizare, sa puna pe altcineva sa se ocupe de jurizare (de ex. pe organizatori). Eu mi-am tras pe “dreapta” celelalte site-uri pe care le detin pt. ca sa pot participa la acest concurs si ma trezesc ca pana la final o sa ma bucur daca o sa ies intre primii 40 din cauza unor…

 14. Cornel says:

  @pcnews: am 2 comentarii care au intrat la spam…

 15. Mihai says:

  Sunt extrem de nemultumit de punctajul obtinut. Unde pot sa ma manifest? Cum pot cere cosoteala juriului pentru notare? Cui trebuie sa scriu?